Jammerbugt FC henter forstærkning i Vejgaard B

Bo Zinck
Foto: Thomas Jansen JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC har styrket divisionstruppen med Mathias Mortensen og Lasse Storvang, der begge har lavet en 1-årig aftale.

De to spillere, der begge har rødder i Randers, kommer til Jammerbugt FC fra Vejgaard B med masser af divisionserfaring i bagagen. Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, glæder sig over sine to forstærkninger, forud for hvad han beskriver som en af de vigtigste sæsoner længe.


– Lasse og Mathias kender 2. division og er klar til at træde direkte ind i truppen og bidrage fra dag et. Begge er ærgerrige og vil mere, så det er også godt for træningskulturen, at der kommer nye til, som kan skubbe til niveauet igen. Det skærper konkurrencen på holdet og styrker os til en sæson, som jeg mener er den vigtigste i mange år, forklarer Bo Zinck om sine to forstærkninger og med henvisning til de nye strukturændringer i 2. division.

Bo Zinck betegner Mathias Mortensen som en alsidig spiller, der kan dække flere positioner, mens Lasse Storvang er angriber og giver et ekstra kort at spille i offensiven.

– Lasse er en særdeles dygtig angriber, som har gjort det godt for Vejgaard i en længere periode og scoret mål undervejs. Han er en teknisk begavet spiller med næse for mål og han er god i spillet med bolden, men også i boksen. Samtidig er der stadig et udviklingspotentiale, som vi glæder os til at arbejde med. Lasse kommer i hård konkurrence med vores øvrige angribere og det bliver en vigtig faktor for os i en vigtig sæson. Han kan, vil og tør, og er en god fyr, som vil passe godt ind hos os, fortæller Bo Zinck om Lasse Storvang, inden han sætter ord på sin anden forstærkning, Mathias Mortensen.

– Mathias har også været igennem en rigtig fin udvikling i Vejgaard over de seneste sæsoner. Han kan dække mange positioner på banen, men har primært spillet på den centrale midtbane, hvor han med sine kompetencer kommer til at give meget til vores spil. Han er teknisk begavet og en intelligent spiller, som tilmed har et godt træf på bolden. Med Mathias har vi også mulighed for at bygge yderligere på, så han passer ind i det, vi gerne vil og måden vi gør tingene på. Både sportsligt og personligt vil han også passe godt ind, lyder det fra Jammerbugt FC cheftræneren, inden han afsluttende tilføjer.

– Som nævnt er begge spillere klar til at gøre sig gældende fra dag et og vi glæder os meget over disse to forstærkninger.

Lasse og Mathias kan bydes velkommen af sine nye holdkammerater i uge 31, hvor træningen genoptages i Jammerbugt FC.