Jammerbugt FC havde ikke tabt en divisionskamp i mere end et år

Christian Rye
Christian Rye Foto: JammerbugtFC
Print Friendly, PDF & Email

Da Jammerbugt FC løb på græsset på Sparekassen Thy Arena lørdag eftermiddag, var det med vished om, at holdet ikke havde tabt en divisionskamp i mere end et år.

Den imponerende stime blev dog brudt denne dag i Thy, hvor hjemmeholdet sled en snæver sejr på 1-0 hjem, efter et lokalopgør, der som ventet blev en tæt affære. En kamp som længe lå på vippen og hvor der ikke blev skabt mange store målchancer.

I 1. halvleg bød Jammerbugt FC ind med et par halve chancer. Bl.a. et hovedstød efter et hjørnespark og så havde Bardhec Bytyqi et forsøg fra distancen.

Hvor kampen var fattig på målchancer, var den rig på dueller. Der blev gået til den i nærkampene og det gav et til tider lidt rodet kampforløb, og de to hold kunne således gå til pause med 0-0 efter en jævnbyrdig 1. halvleg.

Efter pausen blev værterne mere farlige og havde enkelte sekvenser, hvor Jammerbugt FC blev sat under pres. Kampens enlige mål kom med et kvarter igen. Thisted FC fik ro til at bygge op i deres venstre angrebsside, hvorfra en indlæg blev smidt mod forreste stolpe. Her var en Thisted fod først på bolden og med en inderside blev den dirigeret i mål til 1-0.

Jammerbugt FC forsøgte at skabe en vej tilbage, men formåede ikke at svare igen med en scoring, og så var første nederlag i meget lang tid en realitet efter de 90 minutters bold i Thy.

En sjælden dukkert for de blåblussede, som skal ryste nederlaget hurtigt af sig. I næste runde venter nemlig et vaskeægte topopgør. Her kommer rækken 2’er, B 93, på besøg hos Jammerbugt FC, der forsat fører rækken med 30 point for 13 kampe.

Thisted FC – Jammerbugt FC: 1-0 (0-0)
75’ 1-0 Kouassi Dieudonne Yao, Thisted FC

Jammerbugt FC: Marcus B. Sørensen – Glenn Rask (Michael Stokbro), Søren V. Pedersen, Nikolaj Lyngø, Mads Larsen – Bardhec Bytyqi, Christian Rye, Issah Salou (Emil A. Nielsen), Sead Gavranovic – Max Møller (Lasse Storvang), Viktor Ahlmann (Morten U. Thomsen). Ikke benyttet: Emil From, Ellie Gindo, Magnus Nielsen .