Jammerbugt FC har indgået en 2-årig aftale med Marcus Bundgaard Sørensen

JammerbugtFC
Foto: JammerbugtFC Thomas Jansen
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt FC har indgået en 2-årig aftale med Marcus Bundgaard Sørensen, der forud for den kommende sæson kommer til fra AaB.

I den netop afsluttede sæson sendte Jammerbugt FC Emil Kobberup, der har været fast mand mellem stængerne de seneste år, videre op i de danske fodboldrækker. Derfor er Jammerbugt FC cheftræner, Bo Zinck, nu glad for at have sikret sig ny forstærkning på den vigtige målmandspost.


– Marcus er et stort målmandstalent, som er godt udlært i AaB. Udover sikre hænder har han gode fødder og god kommunikation. Marcus har trænet med os i noget tid og har i sine unge år også spillet i klubben. Så vi ved, at vi tager imod et stort talent og ser meget frem til, at vi forhåbentlig kan udvikle os yderligere sammen. Så det glæder mig meget, at have Marcus på plads i truppen til de kommende sæsoner. Og en stor tak til AaB for godt samarbejde endnu en gang, siger Bo Zinck om sin nye målmand.

Marcus Bundgaard Sørensen, der er født og opvokset i Brønderslev og fylder 19 år til august, glæder sig til det nye kapitel i fodboldkarrieren, hvor den bolsjestribede trøje og ungdomsfodbold skiftes ud med den vesterhavsblå trøje og seniorfodbold.

– Jeg ser ekstremt meget frem til at komme i gang med at spille seniorfodbold, hvor tempoet og hårdheden er noget andet end ungdomsfodbold. Jeg kender hele anlægget og nogle folk i klubben, da jeg tidligere har spillet her. Og jeg ser store muligheder for at udvikle mig i Jammerbugt FC’s gode træningsmiljø med den stærke trup, vi har, fremhæver den unge keeper, som lader til at rumme den rette kombination af ydmyghed og ambition til at kunne nå langt med sin fodboldkarriere.

– Kortsigtet er ambitionen, at bide mig fast på Jammerbugt FC’s hold og få en masse spilletid. Det langsigtede mål er at komme til udlandet og spille en dag, lyder det fra Marcus, inden han kaster sig over sin nye udfordring i Jammerbugt FC og 2. division.

Marcus Bundgaard Sørensens tidligere klubber er AaB, Brønderslev IF og Jetsmark IF.