Internationalt marked i Blokhus

Foto: visitjammerbugten.dk
Print Friendly, PDF & Email

I dagene fra den 13. august til og med den 17. august kl. 10-18 kommer Torvet i Blokhus til at danne rammen om et internationalt marked med salg af internationale varer fra en række boder.

Her vil byens borgere og gæster kunne opleve en helt speciel markedsstemning med masser af fremmede varer.

Det ventes, at det internationale marked i Blokhus bliver lidt af et tilløbsstykke. Sådan har det i hvert fald været i en lang række andre byer, siden markedet i 2010 for første gang lagde vejen forbi Danmark.

I mange byer er succesen så stor, at markedet vender tilbage år efter år. I 2019 har markedet besøg 18 byer i Danmark lige fra Thyborøn til Rønne.

Det internationale marked omfatter ca. 22 boder, som repræsenterer en række lande. Der vil således være boder fra Holland, Spain, Frankrig, Tyskland, Finland, Italien, England, Ungarn, Belgien, Polen m.fl.

Mange spændende varer

I boderne er det muligt at købe spændende varer fra de respektive lande.

Det er varer, som vi kender, når vi tager rundt i Europa: Kager, ost, pølser, smykker, oliven, engelsk fudge, chokolade, nougat, nødder og tørret frugt, pesto, italiensk kaffe, sæbe, gyrus, paella, hatte, rensdyrskind, honning, skulpturer, belgiske vafler, friskbagt brød, tørrede pølser og skinker og meget mere