Indvielse af Saltumstien

Foto: Benny Kristensen.
Print Friendly, PDF & Email

Jammerbugt Kommune invitere til indvielse af Saltumstien onsdag 23. juni kl. 16.00 ved Egnssamlingen, Søndergade 6, Saltum.

Inden da – kl. 14.00 – indvier elever fra Saltum Skole ’skolesporet’ fra Nols Hytten ved skolen. I er velkomne til begge arrangementer.


Programmet er:

  • KL. 14.00 Indvielse af Skole-spor v. Nols Hytten v. Saltum Skole Skolesporet er støttet af Nordeafonden, Landbrug og Fødevarer m.fl.
    • Elever fra Saltum Skole er stifindere på de nye stier. Start ved Nols Hytten, hvor der synges en sang, der er skrevet til anledningen, inden eleverne går på stien.
  • KL. 16.00 Indvielse af Saltumstien. Mødested: Egnssamlingen, Søndergade 6, Saltum.
    • Tale v. Jens Christian Golding, Formand for Teknik -og Miljøudvalget
  • KL. 16.15-17.00 Sti-reception Saltumstierne, v. Egnssamlingen og Jammerbugt Kommune Deltagelse med fremvisning af Coronapas

Det er et aktivt landsbysamfund med skole, erhvervsliv og foreninger, der sammen med det omkringliggende landbrugserhverv i fællesskab har skabt nye muligheder for at gå ture i området.

Foto: Benny Kristensen.

Det har resulteret i Saltumstien, et nyt stinetværk på næsten 20 km med trampestier rundt om hele byen og ud i nærområderne. Selve porten til Saltumstierne er ved Egnssamlingen i Saltum. Projektet er støttet af Bygge- og Boligstyrelsen, NORLYS, Jammerbugt Kommune m.fl.