Ildsjælen Else Ring Madsen fylder 70 år søndag d 29. maj 2022

Else Ring Madsen fylder 70 år søndag den 29. maj. Privatfoto.

Det er en ildsjæl udover det sædvanlige, der runder et skarpt hjørne på søndag den 29. maj. Med sin enorme drivkraft og engagement i frivillighedens tegn, har Else sendt mange unge mennesker videre på vejen med gode oplevelser og værdier.

Else Ring Madsen kommer oprindeligt fra Klovborg, men har boet i Aabybro i snart 50 år. Hun har 3 døtre, 4 børnebørn og 2 svigersønner, og hun mistede sin elskede mand Karl Åge for 5 år siden. 

-- annonce ---

Else besidder en ukuelig drivkraft og har en venlig og positiv indstilling til tingene, og hun har været folkeskolelærer i mange år. Hun er uomtvisteligt en frivillighedens sjæl. Hun har siden 1974 stået i spidsen for Aaby-Vedsted FDF, hvor utallige børn, unge og voksne har kendt Else´s rummelighed og kærlige engagement. I FDF er ingen stærkere end det svageste led i kæden. At være kredsleder i så mange år har budt på utallige lejre i ind og udland med både børn og voksne, og rigtig mange unge mennesker har fået nogle fantastiske værdier med på deres videre vej i livet. Else og Karl Age´s hjem har altid været utroligt gæstfrit.

Endvidere er Else en del af menighedsrådet i Aabybro. 

Fødselsdagen fejres privat fra morgenstunden den 29. maj med de nærmeste. Alle der har lyst til at ønske Else tillykke inviteres til Åbent hus kl. 15 den 29. maj i FDF-huset Torngårdsvej 16 i Aabybro.