Hvem skal være Årets Iværksætter 2019 i Jammerbugt ?

Arkivbillede

Erhvervsforeningen Jammerbugt skal i samarbejde med Vækst Jammerbugt i 2019 – for 10. år i træk uddele Årets Iværksætterpris.

Erhvervsforeningen ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed.

-- annonce ---

Indstilling af kandidater

Kriterierne for at komme i betragtning er, at iværksættervirksomheden har vist levedygtighed i mindst 1 år og være højst 4 år gammel. Succesen kan vurderes i forhold til omsætning, beskæftigelseseffekt, udvikling, idé, initiativ, perspektiv på sigt m.m. og et krav om dokumenteret positiv vækst.

Prisen tildeles en iværksættervirksomhed som er beliggende i Jammerbugt Kommune. Ejer(e) skal ikke nødvendigvis være bosiddende i Jammerbugten. Alle brancher kan indstilles.

For at komme i betragtning skal begrundet indstilling være modtaget senest onsdag den 2. oktober 2019 hos Vækst Jammerbugt pr. mail til erhvervskonsulent Lars Kronborg på mail lkb@jammerbugt.dk

Kåringen

Kåringen af Årets Iværksætter i Jammerbugt Kommune og uddeling af Iværksætterprisen 2019 sker onsdag den 13. november kl. 18.30-21.30 på Skovsgaard Hotel. Alle med interesse er velkommen!