Hvem skal være Årets Ildsjæl i Jammerbugt Kommune?

Foto: Jammerbugtposten.dk.


Kender du nogen, som bør hyldes for sin ekstraordinære frivillige indsats? Det kan være personen, som altid dukker op og giver en hånd med, når der skal slides og slæbes. Det kan være personen, som har haft succes med et føre et nyt projekt eller aktivitet ud i livet. Det kan være personen, som binder lokalsamfundet sammen og kan få tingene til at ske. Uanset hvad så er det nu, du skal indstille vedkommende til prisen som Årets Ildsjæl i Jammerbugt Kommune!

De frivillige ildsjæle har nemlig en uvurderlig betydning for udviklingen af gode lokalområder i Jammerbugt Kommune. Derfor vil Jammerbugt Kommune gerne hylde de frivillige, som bidrager med engagement, tid og en masse gode idéer til udviklingen af lokalsamfundene.

-- annonce ---


Indstil en eller flere kandidater til prisen som Årets Ildsjæl 2022 ved at skrive en halv til en hel side om, hvorfor vedkommende fortjener prisen og send det til ejj@jammerbugt.dk senest 7. oktober 2022.

Det er Jammerbugt Kommunes Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalg, som afgør hvem skal vinde prisen.

Tidligere års vindere

I 2021 blev kåret Jenny Holm Hviid fra Skovsgaard som Årets Ildsjæl. Jenny har i mere end 20 år, ofte som hovedinitiativtager og primusmotor, været med til at igangsætte og understøtte flere aktiviteter og projekter, som har været medvirkende til at udvikle Skovsgaard-området.

I 2020 blev Karen-Margrethe Lauridsen fra Øland kåret til Årets Ildsjæl. Hun modtog prisen for sin mangeårige indsats for lokalområdet, hvor hun bl.a. har været med til at starte “Netværk Øland” op, haft en stor rolle i opstarten af Øland Medborgerhus, arrangeret “Kunst på Øland”, søgt penge til Glarborgen, udgivet “Øland-kalenderen” og startet Ølands hjemmeside op.

I 2019 vandt Kurt Mølgaard fra Halvrimmen, som bl.a. har leveret en inspirerende, fremsynet og prisværdig indsats som medstifter af Halvrimmen Netværk ApS, som har været med til at sikre centrale funktioner i Halvrimmen såsom børnehave og købmand.

I 2018 vandt Inge Pedersen fra Nørhalne titlen som Årets Ildsjæl. Hun modtog prisen for sit mangeårige arbejde for Idrætsforeningen IFN, sit engagement i IFN’s Kunstvenner – og ikke mindst arbejdet for den store succes ”Nørhalne Viser Kunst”, som har været til stor glæde for både kommunens egne borgere og besøgende udefra.

I 2017 fik Preben Dalgaard fra Ryaa prisen for sin store og engagerede indsats for sit lokalområde og ikke mindst sit hjertebarn, Skipper Klements Plads i Ryaa.