Hvem skal have prisen som Årets Iværksætter 2022?

Anna Østerhof
Erhvervs- og Turistchef Anna Tjallien Oosterhof

Traditionen tro kårer Vækst Jammerbugt i samarbejde med Erhvervsforeningen Jammerbugt hvert år årets iværksætter i Jammerbugten.
I år er ingen undtagelse, og derfor har du nu muligheden for at indstille lige præcis den iværksættervirksomhed, som du synes fortjener at få prisen i 2022.

Derfor kårer vi årets iværksætter i Jammerbugten
Vi ønsker med prisen at sætte fokus på iværksætterlyst, og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst, og kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed, lyder det fra Vækst Jammerbugt.

-- annonce ---

Kriterier for indstilling af kandidater
Kriterierne for at komme i betragtning er, at iværksættervirksomheden har været i drift i mindst 1 år og er højst 4 år gammel. Successen kan vurderes i forhold til omsætning, beskæftigelseseffekt, udvikling, idé, initiativ, perspektiv på sigt og et krav om dokumenteret positiv drift.
Prisen tildeles en iværksættervirksomhed, der er beliggende i Jammerbugt Kommune. Ejer(e) skal ikke nødvendigvis være bosiddende i kommunen.

Indsend dit forslag
Indsend senest den 30. september dit forslag til en egnet kandidat til Vækst Jammerbugt på mail til Lars Kronborg, lkb@jammerbugt.dk. Husk at begrunde din indstilling.

Kåringen
Kåringen af Årets Iværksætter 2022 sker i samarbejde med Erhvervsforeningen Jammerbugt og finder sted den 21. november. Mere information følger.