Hvem skal have prisen som årets iværksætter 2020?

Foto: Jammerbugtposten.dk.
Print Friendly, PDF & Email

Traditionen tro kårer vi hvert år årets iværksætter. I år er ingen undtagelse, og derfor har du nu muligheden for at indstille lige præcis den iværksættervirksomhed, som du synes fortjener at få prisen i 2020.

Årets iværksætter i Jammerbugten anno 2020 skal findes, og det er traditionen tro Erhvervsforeningen Jammerbugt, der sammen med Vækst Jammerbugt kårer vinderen.


Vi ønsker med prisen at sætte fokus på iværksætterlyst, og præmierer en succesfuld iværksætter, der over kort årrække har vist evne og vilje til vækst, og kan fremstå som rollemodel for de mande, der overvejer af starte egen virksomhed.

Indstilling af kandidater

Kriterierne for at komme i betragtning er at iværksættervirksomheden har vist levedygtighed i mindst 1 år og være højst 4 år gammel. Succesen kan vurderes i forhold til omsætning, beskæftigekseseffekt, udvikling, idé, initiativ, perspektiv på sigt mm, og et krav og dokumenteret positivt drift.

Prisen tildeles en iværksættervirksomhed, der er beliggende i jammerbugt Kommune. Ejer(e) skal ikke nødvendigvis være bosiddende i kommunen. Alle brancher kan indstilles.

Indsend dit forslag

Senest den 2. oktober til Vækst Jammerbugt på mail til Lars kronborg. Ikb@jammerbugt.dk. Husk at begrunde din indstilling.

Kåringen

Kåringen findes sted 11. november 2020. Nærmere information følger.