Hvem mangler sin jakke efter en bytur ?

Foto: Nordjyllands Politi
Print Friendly, PDF & Email

Måske har du haft en ekstra sjov aften i Gaden og en ekstra træls morgen derpå, fordi du har glemt din jakke i Gaden? Men den er heldigvis med stor sandsynlighed blevet indleveret til os – så kom gerne forbi Aalborg Politigård og hent den.

Den første tirsdag i hver måned bliver alle efterladte ejendele fra Jomfru Ane Gade afleveret hos Aalborg Politigård. Og det er ikke så lidt endda, som kan gå i glemmeren, når humøret er højt, og promillen er højere.


Nordjyllands Politi har netop udsendt : HVEM HAR GLEMT SIN JAKKE I GADEN?

Vi har fx en hel del jakker hængende, hovedsageligt fra Jomfru Ane Gade, som bare venter på deres ejere. Så hvis nogle af dine venner til tider glemmer deres omgivelser efter den 3. bajer – Så del gerne artiklen med dem – Vi ser jo helst, at de får deres jakker igen.

Ud over jakker får vi for eksempel også en del tasker indleveret. Vi har også en bogsamling, scooterhjelme og endda en barnevogn.

Vi får også indleveret en masse nøgler. Dem kan du finde i forhallen på Aalborg Politigård, over for vores ekspedition – hvor du skal henvende dig, hvis du har brug for at se mistede ting og sager igennem.

Se ekspeditionens åbningstider her:
https://politi.dk/nordjyllands-politi/aalborg-politigaard

Vi håber, vi kan genforene dig med dine ejendele – og som altid tak for din opmærksomhed.