Hvem fortjener at modtage Årets Idrætspriser, Årets Unglederpris og Årets Lederpris 2022 i Jammerbugt Kommune?

Foto: Glade vindere fra tidligere prisoverrækkelse.


Hvem fortjener at blive årets ungleder, leder eller idrætsudøver 2022 i Jammerbugt Kommune?

Igen i år hylder Jammerbugt Kommune de lokale idrætsudøvere, ungledere og ledere, som har gjort en særlig indsats i årets løb. Derfor beder kommunen nu alle foreninger, idrætsudøvere, forældre m.fl. om at indsende forslag til modtagere af Årets Ungleder, Lederprisen og Idrætspriserne. Forslag til modtagere kan både være enkeltpersoner eller hele hold fra idrætsforeninger. 

-- annonce ---


”Det er en stor fornøjelse igen i år at påskønne den store indsats og alle de flotte præstationer, som vores idrætsudøvere og -hold har opnået gennem året. I Jammerbugt Kommune er vi beriget af et mangfoldigt foreningsliv, hvor mange forskellige idrætsgrene er repræsenteret, og hvor mange dygtige idrætsudøvere hvert år opnår flotte resultater. Dem er vi stolte af, og derfor ser jeg meget frem til at hylde dem”, fortæller borgmester Mogens Christen Gade.

Årets prisuddeling løber af stablen tirsdag 6. december 2022 i Brovst Sport- og Kulturcenter.

Indstilling af kandidater

Fristen for at indstille kandidater til Lederprisen og Årets Ungleder er søndag 23. oktober 2022. Fristen for indstillinger til Idrætspriserne er søndag 27. november 2022.

Du kan indstille dine forslag til Idrætspriserne, Lederprisen og/eller Årets Ungleder 2022 på: jammerbugt.dk/service-og-selvbetjening/fritid-og-faellesskab/events/idraetspris-lederpris-og-unglederpris/.

Om priserne

  • Idrætspriserne uddeles til idrætsudøvere (individuelle eller hold) i Jammerbugt Kommune, som i det indeværende år har vundet medaljer ved et godkendt nordjysk-, jysk- eller dansk mesterskab eller et højere rangerende mesterskab eller på anden måde har gjort sig særligt fortjent til en idrætspris.
  • Lederprisen tildeles en leder inden for det frivillige børne- og ungdomsarbejde i Jammerbugt Kommune. Prisen tildeles som påskønnelse for stabilt, dygtigt, initiativrigt, forebyggende og helhedsorienteret arbejde. Med prisen følger en check på 2.500 kr.
  • Årets Ungleder: Jammerbugt Kommune har i samarbejde med DGI Nordjylland stiftet prisen ”Årets Ungleder”. Prisen tildeles en leder under 18 år, som enten har været særligt engageret i foreningslivet og/eller har vist vilje til at dygtiggøre sig inden for foreningsarbejdet. Med prisen sættes der bl.a. fokus på unglederne som rollemodeller for andre unge, og der skabes opmærksomhed blandt de unge om det positive i at virke som leder eller instruktør i en af de mange foreninger. Med prisen følger en check på 2.500 kr.