Hune Fortsætter de gode takter og status som ubesejret

Print Friendly, PDF & Email

Serie 3, Pulje 29: Fortsat gode takter og status som ubesejret

Hune Boldklubs hold i Serie 3, Pulje 29, fortsætter de gode takter fra de første par kampe og har status som ubesejret. Det er i sig selv ganske flot, og så er holdet endda nye oprykkere fra Serie 4.

Tirsdag aften den 20. april 2021 blev det til en sejr på 3-2 ude over Sulsted IF på mål af Antonio Jerkovic med assist fra Tom Costello og efterfølgende af Marco Stensgård Nielsen med assist fra Antonio Jerkovc i 1. halvleg.

Efter pausen kom hjemmeholdet til spil og chancer, som resulterede i to scoringer og dermed udligning til 2-2. Blot tre minutter senere slog Hune Boldklub contra og scorede til sejrsmålet 3-2 på mål af Giorgos Christodoulou på en målgivende aflevering fra Daniel de Fries Nielsen.

”Vi arbejder på at blive bedre, og får stadig flere spillere klar til kamp og i det hele taget i kampform. Så prøver vi at lægge et niveau på vores præstationer, og fortsætter med snuden i sporet ad den vej, som vi har været i gang med sidste sæson i serie 4”, fortæller Jonas Nørgaard. Han er den ene Jonas af den succesrige trænerduo Jonas Nørgaard og Jonas Jul Bang Andersen, som er bag holdet.

Aktuelt er Hune Boldklub ubesejret efter tre runder og indtager en flot 2. plads i Serie 3, Pulje 29 á point med Hjallerup IF og Skibsby-Højene IF. Forsæt de gode takter – Forza Hune Boldklub.