Hune Boldklub søger Serie 6 træner

Hune Boldklub
Foto: Jammerbugtposten.dk.

Jobannonce: Er det dig vi leder efter ?

Grundet personlige forhold har vores serie 6 træner i Hune Boldklub valgt at stoppe som træner her kort før sæsonstart. Vi ser derfor efter en mand/kvinde, der kan træde til med det samme og føre holdet sikkert igennem sæsonen, såfremt der bliver åbnet helt op for 11-mands fodbold igen.

-- annonce ---


Jobbet er ulønnet, men vi giver en skattefri godtgørelse på kr. 2.000,- samt en gratis øl efter alle hjemmekampe og træning.

Om Hune Boldklub:

Ude ved vestkysten i Jammerbugt Kommune ligger Danmarks mest sociale og hyggelige fodboldklub – Hune Boldklub. Det er en breddeklub, der vægter det sociale meget højt og en klub, hvor der skal være plads til alle uanset niveau.

I klubben har vi mange sociale tiltag og arrangementer, der hjælper med at styrke sammenholdet, fællesskabet og det sociale for alle parter, der er involveret i klubben. Tiltag som: 1 gratis øl/vand efter kamp og træning, fællesspisning efter træning, en årlig cup-turnering, Champions League aftener, strandfodbold, diverse klubdage/fester og meget mere.

Med til trænerjobbet hører der derfor en stor social tilknytning til holdene samt klubben – da hele vores værdigrundlag bunder ud i; at skabe de bedste mulige rammer for alle spillere i klubben.

Om jobbet:

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Er du interesseret eller har du spørgsmål angående jobbet, kontakt venligst sportschef Paw Stefan Jensen. Skriv en personlig besked til ham på Facebook eller skriv en besked til klubben på Hune Boldklubs officielle Facebook-side.

Send meget gerne en besked med info om dig selv, fortæl os hvad fodbold er for dig, og hvordan du ser dig selv passe ind i Hune Boldklub.

For et fremtidigt godt samarbjede.

Hune Boldklub.