Hotel Nor i Slettestrand melder klar til åbning den 12. juli

ARKIVBILLEDE Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Det tidligere Slettestrand hotel Sanden Bjerggaard, som oprindeligt blev opført som sommervilla for familien Elsass i 1918, slår dørene op den 12. juli efter den nye ejer, Jan Middelboe, har gennemført en omfattende renovering, der skal give hotellet et mere moderne og internationalt præg.

Udover restaurant, selskabs- og konferencelokaler bibeholdes de 23 værelser, der er smagfuldt udstyret med møbler fra Klim Furniture.

Der er i alle henseender kælet for detaljerne og brugt forskellige farver i respekt for naturen ligesom der bliver masser af kunst over hele hotellet.

Hotellet er beliggende på skrænten Lien med en fantastisk udsigt over kysten, som kan nydes fra den store terrasse foran hotellet. På grunden findes desuden 18 bunkere fra krigens tid og det er planen at de på sigt måske kan finde anvendelse til vinsmagninger eller lignende.

Anne Carstensen, som forestod rundvisningen på hotellet, fortæller, at der var prøvemiddag den 5. juli under ledelse af den nye køkkenchef, som kommer fra en tilsvarende stilling på Vraa Slot, og det forløb over al forventning.

Hotellet har allerede åbnet for bookinger og kan kontaktes på telefon 98217133 eller mail info@hotelnor.dk

Hotel Nor afholder officiel åbnings-reception fredag den 12. juli 2019 imellem kl. 13.00-16.00.