Hjortdal Købmand lukker IKKE!

Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Så er det tid til nyhedsbrev fra Hjortdal Købmand: Vi vil gerne som noget af det første slå fast med syvtommersøm, at Hjortdal Købmand ikke er på vej til at lukke!

I september måned måtte vi desværre se i øjnene, at den socialøkonomiske del ikke løber rundt. Som det ser ud lige nu med de varslede takster fra kommunen kan projektet ikke svare sig rent økonomisk.

Vi har derfor besluttet ikke at forlænge vores kontrakt med Jammerbugt Kommune, som udløber d. 31.12.2019. Vi er rigtig kede af, at måtte lukke den del af Hjortdal Købmand ned og vi gør vort bedste for at få alle involverede godt videre. Vi håber og arbejder på, at der sker ændringer i vores aftale med kommunen inden årsskiftet eller vi finder en helt tredje løsning, så vi kan bevare den socialøkonomiske del.

Selve købmandsdelen, dvs. butikken, har dog præsteret en fremgang i omsætningen hen over sommeren i forhold til 2018. Vi oplever at vores nye “købmand” Anette virkelig brænder for butikken og har gjort en stor indsats siden maj, hvor hun startede i butikken. Derfor er vi også meget fortrøstningsfulde, når det kommer til Hjortdal Købmands fremtid – vi er IKKE på vej til at lukke.

Når det er sagt, så skal det ikke være nogen hemmelighed, at vi stadig har “minus på kontoen” og at vi stadig har brug for at alle – fastboende såvel som sommerhusgæster – støtter købmanden ved at lægge både store og små indkøb hos os. Kig forbi og se det store udvalg af frugt, grønt, mejeri osv. Du kan få (næsten) alt hos din lokale købmand – og det der ikke lige er på hylderne, skaffer Anette gerne hjem. Spar både benzin og tid – handl lokalt….