Hjørring Revyen tager publikum med storm

Hjørring Revyen 2019 - foto Axel Søgaard
Print Friendly, PDF & Email

Publikum ville næsten ikke give slip, da Hjørring Revyen lørdag aften havde premiere på Vendsyssel Teater. Revyen er blandt de stærkeste i mange år, og der er kun et par tusinde billetter tilbage.

Der var smil over hele linjen, da Hjørring Revyen lørdag aften havde premiere på Vendsyssel Teater.

Det i en grad, at premierepublikummet, med et langt stående bifald, næsten ikke ville slippe årets skuespillere Preben Kristensen, Trine Gadeberg, Kasper Le Fevre og Carsten Svendsen og det velspillende revyorkester med kapelmester og revydirektør Henrik Baloo Andersen i spidsen.

  • Årets revy er en gennemmusikalsk lagkagerevy, hvor vi rammer tidsånden og tager aktuelle emner under kærlighed behandling på en humoristisk måde, sagde revydirektør Henrik Baloo Andersen efter premieren.

Stærkt materiale fra egne rækker
Årets revytrup har en stor finger med i spillet, når det kommer til indholdet i årets revy.

  • Alle i staben har budt ind, og det har været en utrolig positiv kreativ proces. Samtidig er vi så priviligeret at være omkranset af et særdeles stærkt teknisk team, et mega stærkt skuespillerhold og et potent velspillende orkester. Det har publikum kvitteret for i aften, sagde Henrik Baloo Andersen.

Udover staben har Jacob Weble, Kjeld Torbjørn, Pernille Sørensen, Jan Svarrer, Jørgen Bing, Mei Oulund, Søren Anker Madsen, Anders Hoff, Øyvind Rafto, Celle Hellevang-Larsen, Michael Bévort og Rasmus Søndergaard bidraget med tekster.

Rift om revybilletter
Hjørring Revyen har i år solgt over 5.000 flere billetter end sidste år på samme tid.

  • Det tilskriver jeg et stærkt hold på scenen, og at revyen de sidste mange år har været inde i positiv udvikling, der gør at mange publikummer vender tilbage år efter år, fordi de får en god oplevelse. Samtidig er oplevelsen af at se revy på Vendsyssel Teater også spændende for folk fra hele landet, sagde Henrik Baloo Andersen.

Han lægger dog heller ikke skjul på, at det faktum, at de er lykkedes at få Preben Kristensen til at spille sin første revy i næsten 30 år, også spiller ind.

Der er kun godt et par tusinde billetter tilbage til årets Hjørring Revyen, der spiller frem til og med den lørdag den 3. august 2019.