Helt nyt boligområde i Hune godt på vej

Borgmester Mogens C. Gade og Helge Larsen, Stefan Davies-Nielsen samt Kenneth Høfler fra Lejerbo

Etableringen af 20 nye og moderne almene boliger i det nye og spændende boligområde, Vesterhavsparken, i Hune har nået endnu en milepæl. Onsdag 25. august kunne der således holdes rejsegilde på byggeriet.

Vesterhavsparken bliver en ny bydel i Hune, hvor der kommer op mod i alt 85 boligenheder. Den nye bydel er placeret centralt tæt på indkøb, busforbindelser, attraktioner og ikke mindst naturen.

-- annonce ---

”Hune er en by i rivende udvikling. Og de her nye, moderne og attraktive boliger medvirker i dén grad til at understøtte den positive proces, som Hune er i,” udtaler borgmester Mogens Christen Gade.

Bag opførelsen af de 20 nye almene familieboliger står Lejerbo Aalborg i et samarbejde med bygherre Hune 129 Aps og hovedentreprenøren TL Byg A/S.

Moderne look

Boligerne er placeret i det østlige Hune ud mod Vesterhavsvej, og de bliver opført som 1-plans klyngehuse, der forbindes af en carport. Materialerne bliver primært fyr, og stilen bliver holdt i et moderne, nordisk look. Husene opføres desuden med bæredygtighed og energioptimering som omdrejningspunkt.

Boligerne bliver på lige under 90 m² pr. bolig, og forventes at stå klar til indflytning i slutningen af juni måned 2022.

Eftertragtet område

Der er stor interesse for de nye boliger i Vesterhavsparken. Det mærker Lejerbo i form af mange telefoniske henvendelser om boligerne og stor interesse i at blive skrevet op til at få information, når udlejningen begynder. Det forventes at ske 6-7 måneder før indflytningen.