Helle Bak Andreasen: Tour de Jammerbugt 2019 blev en kæmpe succes.

Foto: Tour de Jammerbugt 2019
Print Friendly, PDF & Email

Tour de Jammerbugt har virkelig vist mig, at samarbejde på tværs giver så utrolig meget. Vi har haft en super god borgeridé, der ved fælles indsats blev til en event, hvor både bosætning, kultur, fritid, sundhed og ikke mindst godt humør kom i centrum, fortæller Helle Bak Andreasen formand for Kultur, Fritids og Landdistriktsudvalget i Jammerbugt Kommune.

Tour de Jammerbugt 2019 blev en kæmpe succes.
Ideen kom fra en borger og grebet af Kultur, Fritids og Landdistriktsudvalget og gennemført i samarbejde med 24 byer rundt i kommunen.

8 løb fordelt fra maj til september rundt til alle byerne. Op imod 4000 personer  har haft mulighed for enten at gå, løbe, hyggecykle, køre mountainbike og de helt seje har kunnet løbe halvmarathon.

Stemningsbilleder

Mange har ligesom mig selv brugt Tour de Jammerbugt som et kærligt skub til at komme igang med mere motion. Det har været hyggeligt og tiltrængt både at komme ud og gå, løbe eller cykle, men også at komme ud at se mange af de fantastiske stedet og områder der er rundt i vores kommune, fortæller Helle og fortsætter, der er skabt et fællesskab om dette projekt der samler aktører og deltagere. Nogle har fået nye træningskammerater og jeg selv har mødt et hav af de mange frivillige, der med smil på læben, har bidraget på fornemmeste vis med at vise vores skønne kommune frem.

Skoleelever har deltaget i Tour de Jammerbugt om formiddagen og alle andre om aftenen. De 8 løb har vist Jammerbugt kommune frem fra V. Thorup til V. Hjermitslev.  Lokalsamfund har været meget kreative og aktive og har bidraget med gode oplevelser under løbene.

Flere steder var der pyntet med flagallé, lavet sjove gimmick, været flotte musik arrangementer, der blev løbet på Speedwaybanen, i Fårup Sommerland og gennem Skulpturparken –  ja, selv Dronningen fra Attrup har deltaget!