Har du været ude for en ulykke på arbejdspladsen? Læs med her

Arkivbillede


Hvis du har været ude for en ulykke på din arbejdsplads, kan det være en rigtig kedelig situation. Ikke nok med, at det selvfølgelig er enormt frustrerende at skulle komme ud for en ulykke i første omgang, kan det også være svært, når der er tale om en arbejdsskade.

Det er derfor vigtigt, at der er forskellige ting, som du overvejer. Læs med her for at høre om disse. 

-- annonce ---

Få hjælp fra en advokat 

Når du er ude for en ulykke på din arbejdsplads, er herfra påtager dig en personskade, er det vigtigt, at der er forskellige ting, som du er opmærksom på. det er for eksempel vigtigt, at denne skade anmeldes, da du kan have krav på en erstatning. Dette er noget, der godt kan være en smule langhåret selv at skulle finde hoved og hale i – det er derfor en rigtig god ide at hyre en advokat, der kan hjælpe dig. Få hjælp til erstatning af en specialiseret advokat, så du på den måde er sikker på at få den erstatning, du har krav på. 

Denne advokat vil kunne hjælpe dig med sagen, så den bliver behandlet på den måde, som den skal. På den måde vil du heller ikke skulle bekymre dig for meget om, hvordan hændelsen håndteres, men kan i stedet bruge mere tid på at komme dig over den ulykke, du har været udsat for på din arbejdsplads. 

Anmeldelse af arbejdsskaden 

Efter at været kommet til skade på din arbejdsplads, er det vigtigt, at skaden anmeldes. På den måde kan det nemlig håndteres ordenligt, så du også får muligheden for at få den erstatning, som du måske har krav på. Når skaden skal anmeldes, skal dette også gøres på en bestemt måde. Det er nemlig din arbejdsgiver, som skal anmelde den. 

Der kan dog her komme nogle komplikationer, som kan være situationen lidt sværere. Det kan for eksempel være, at din arbejdsgiver ikke ønsker at anmelde din arbejdsskade af flere forskellige grunde. Hvis dette er tilfældet, har du selv mulighed for at anmelde skaden. Det er vigtigt, at skaden anmeldes forholdsvist hurtigt efter, at den er fundet sted. Som hovedregel skal skaden anmeldes seneste 14 dage efter, at den er sket. Dette er altså guiden til dig, som har påtaget sig en skade på sin arbejdsplads.