Hædring af årets idrætspræstationer i Jammerbugt Kommune 2020

Foto: Glade vindere fra tidligere prisoverrækkelse.
Print Friendly, PDF & Email

Torsdag 3. december 2020 afholder Jammerbugt Kommune Årets Idrætspriser 2020. Her hyldes lokale idrætsudøvere og frivillige ledere for deres flotte præstationer i året, der snart er gået.

Grundet situationen med covid-19 afvikler kommunen arrangementet virtuelt. Arrangementet starter kl. 19.00 med velkomst af Borgmesteren efterfulgt af fællessang med Kulturskolen. Herefter uddeles idrætspriserne til alle dem, der har vundet medaljer ved et nordjysk eller højere rangerende mesterskab, eller som på anden vis har gjort sig særlig fortjent til en medalje.


”Året 2020 må siges at være ganske specielt og udfordrende – også for foreningerne og idrætsudøverne i Jammerbugt Kommune. Trods de skærpede omstændigheder, der har fulgt med covid-19, har foreningerne og idrætsudøverne alligevel afviklet aktiviteter, kampe og turneringer på forsvarlig vis. Og igen i år har vi udøvere som har leveret en særlig præstation, og derfor gjort sig fortjent til en idrætspris. Det er vigtigt, at vi – trods covid-19 – stadig holder liv i vores foreningsliv, og anerkender det store stykke frivillige arbejde og de præstationer, der har været,” fortæller Borgmester Mogens Christen Gade.

I år tæller feltet af prismodtagere alt fra nordjyske mestre til danmarksmestre og enkelte, som er med i kampen om OL-deltagelse i Tokyo i 2021. Præstationerne spænder bredt i år fra blandt andet badminton, fodbold, skeetskydning og svømning til golf, gymnastik, e-sport og hiphop.

Aftenen byder traditionen tro også på ros og anerkendelse til de frivillige kræfter i foreningerne. Vinderen af Årets Lederpris 2020 kåres af formand for Folkeoplysningsudvalget, Flemming Dahl Jensen. Mens Årets Ungleder 2020 uddeles af formand for DGI Nordjylland, Peter Yde Otto Thomsen.

Alle idrætsprismodtagere, indstillede, indstillere, trænere og pårørende samt Kommunalbestyrelsen og Folkeoplysningsudvalget er inviteret med til arrangementet.