Gratis voksentræning i Aabybro Svømmeklub

Foto: Aabybro Svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

I uge 3 er der Swim Week i svømmeklubber rundt i landet, og derfor vil Aabybro Svømmeklub gerne invitere voksne til gratis træning i DGI-Badet hele ugen.

Vi vil gerne motivere flere voksne til at komme i svømmehallen. Derfor kan du under Swim Week i uge 3 helt gratis prøve Aabybro Svømmeklubs voksenhold.


Du kan blandt andet prøve kræfter med forskellige stilarter indenfor svømning, hold for personer med vandskræk og hold til dem, der blot ønsker at lære at svømme helt fra bunden.

Det er aldrig for sent at lære at svømme

”Det er ikke alle, der har fået lært at svømme som børn, men det er aldrig for sent. På klubbens hold for voksne nybegyndere vænner vi os langsomt til at være i vandet og lærer nogle helt grundlæggende svømmefærdigheder. Målet er at de voksne blive trygge ved vandet og selvfølgelig lærer at svømme,” siger svømmeskoleleder Rasmus Grøn

Bliv en bedre svømmer

Er det længe siden, du sidst har fået finpudset dine svømmefærdigheder, har du chancen for at få styr på teknikken, og er du nybegynder, kan du sammen med andre voksne lære at svømme og blive tryg ved vandet.

”På klubbens voksenhold lærer deltagerne den helt rigtige teknik, får lagt nogle uvaner fra sig og får lært at bruge deres kræfter rigtigt”.

Det kan du prøve i Aabybro Svømmeklub

Kom ned i klubben i uge 3 og prøv klubbens forskellige hold:

Tirsdag d. 14 Januar

  • Voksen begynder og vandskræk kl 19:00-19:30
  • Voksenholdet kl. 19:00-19:45
  • Voksen Triatlon kl. 19:45-20:45

Torsdag d. 16 Januar

  • Voksenholdet kl. 19:00-20:00
  • Voksen triatlon kl. 19:00-20:00