Glædelig jul fra Blokhus Vand

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Blokhus Vand har udsendt denne julehilsen:

2020 har været meget omtumlet år for vores fælles vandværk i Blokhus. Vi har nok især lært at man ikke kan behandle vores jordklode og nærmiljø som det passer os.

Coronakrise, mærkelige vejr fænomener, truet grundvand, uønskede stoffer i vores drikkevand bør minde os om at vi kun har vores klode til låns.


I 2021 skal vi ud og lede efter nyt rent vand til fremtiden.Vores rene drikkevand er en livsbetingelse – vi må og SKAL passe på det. Det gør vi bedst i det forbrugerejede regi, fordi vi hermed hele tiden er tæt på den enkelte forbruger.

Forbrugerne i Blokhus har i dag adkomst til timeaflæsning af vandforbruget, og med tilknyttede alarmer kan vi sammen forhindre vandspild. Nærheden betyder også at vi godt ved, at det vi putter ud i haven, vil ende i drikkevandet, så forbrugerne er bevidste om at giftfrie haver er en forudsætning for fremtidig rent vand.

I 2021 får vi også digitaliseret vores økonomisystem, som giver vores forbrugere direkte adgang via NEM ID.Bestyrelsen vil gerne ønske alle vores forbrugere en rigtig god jul.