Gl. lærerbolig i Trekroner udbydes til salg

Foto fra udbudsmaterialet

Jammerbugt Kommune genudbyder ejendommen Skolevænget 8 i Trekroner til salg.

Ejendommen er beliggende Skolevænget 8, Trekroner. Matrikelnr. 6t Bonderup By, Haverslev. Ejendomsværdi pr. 1/10-2018 er 440.000 kr. heraf grundværdi 80.800 kr.

Villaen er opført som lærerbolig i 1963 og består af stueetage på 93 m2 og kælder på ligeledes 93 m2. Villaen fremstår i oprindelig stand. Villaen er beliggende på en 748 m2 stor grund og ligger centralt i forhold til skole, børnehave, idrætshal m.m. Huset opvarmes med fjernvarme.

Stueetagen er bestående af vindfang/entre, fordelingsgang med garderobe, badeværelse med badekar, køkken med oprindeligt inventar og indbyggede skabe, to værelser med indbyggede skabe og en stor stue. Der er gipslofter i stueetagen.

-- annonce ---


Kælderen består af to disponible rum, gang og et mindre rum som er velegnet til viktualierum/grovkøkken med gode opbevaringsmuligheder. Derudover indgår der også en stor garage på ca. 38 m2 i kælderarealet.

Bygningen har været ubeboet siden slutningen af 2014. Der er i forbindelse med et tidligere udbud udarbejdet tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke.

Der forventes ikke udarbejdet nye dokumenter, da de forventelig vil være på samme niveau og der ikke vil blive givet tilbud om ejerskifteforsikring.

Foto fra udbudsmaterialet

Ejendommen overtages som den står og forefindes. Ejendommen er omfattet af lokalplan nr. 36 for Trekroner landsby. Nærmere oplysninger kan frem til 20. december 2019 fås ved henvendelse til Steen Albrechtsen, sla@jammerbugt.dk / 7257 7111 Udbuddet sker i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Kommunalbestyrelse forbeholder sig retten til at vælge imellem tilbuddene, dog således at det højeste bud forventes at blive valgt. Kommunalbestyrelsen forbeholder sig endvidere retten til at forkaste alle indkomne bud.

Skriftligt købstilbud – mærket ”Bud – Skolevænget 8 Trekroner”- skal senest torsdag d. 2. januar 2020 kl. 8.00 være fremsendt til Sekretariatet, Jammerbugt Kommune, Toftevej 43, 9440 Aabybro eller til mail raadhus@jammerbugt.dk. Der forventes taget endelig stilling til salg på kommunalbestyrelsesmødet 29. januar 2020.