Gennembrud i voldssag: 6 anholdt, som mistænkes for alvorlig vold forøvet i Kaas i weekenden.

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Nordjyllands Politi skred i går, onsdag 20. november 2019, til anholdelse af en ung mand, som mistænkes for alvorlig vold forøvet i Kaas i weekenden. Yderligere fem personer er anholdt i dag.

Den anholdte er en ung mand på 17 år, som stammer fra lokalområdet. Politiet har sigtet ham for kvalificeret vold. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør 21. november kl. 11.45 ved Retten i Hjørring.  


Politiet forventer, at grundlovsforhøret bliver afholdt for lukkede døre af hensynet til den fortsatte efterforskning i sagen, idet der kan være flere mulige gerningsmænd på fri fod. 

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke kommentere på den 17-åriges stillingtagen til sigtelsen. 

Flere anholdelser foretages

Efter anholdelsen af den 17-årige førte politiets fortsatte efterforskning til, at man i dag, 21. november 2019, har gennemført anholdelser af yderligere 5 personer som mistænkes for at have taget andel i volden. 

Der er tale om yngre mænd i alderen fra 17 – 22 år. De sigtes ligeledes for kvalificeret vold. 

”Vi forventer, at de øvrige anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af fredagen,” siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Lene Madsen 

Alle de anholdte stammer fra lokalområdet. 

Tip førte til anholdelser

”Det var på baggrund af tip fra borgerne, at vi kom på sporet af de mulige gerningsmænd til volden. Vi siger tak for de mange henvendelser fra offentligheden i sagen,” understreger politikommissær Lene Madsen. 

Den overfaldne mand blev alvorligt kvæstet ved overfaldet, men han er dog uden for livsfare. 

Politiets efterforskningen i sagen fortsætter.

”Vi har yderligere efterforskningsskridt, vi skal have foretaget for få afdækket hændelsesforløbet, blandt andet afhøringer af de anholdte. Derfor har vi ikke yderligere informationer i sagen lige nu,” siger Lene Madsen. 

Da efterforskningen er igangværende, så opfordrer politikommissæren fortsat borgerne til at henvende sig med oplysninger til politiet i sagen, og man skal ringe på telefon: 114.