Fuld fart på sommerhusudlejningen i Jammerbugt

De nordjyske sommerhuse vokser i kvadratmeter
Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Ifølge sommerhussøgemaskinen Campaya.dk er det fuldstændig umuligt at finde et ledigt sommerhus i kommunen de næste uger. 

Sommerens højsæson er over os, og turisterne valfarter til sommerhusområderne i Jammerbugt Kommune. Faktisk i en sådan grad at det slet ikke er nogle ledige sommerhuse i hverken uge 29 eller 30. Det fortæller Jesper Kamp Kruse fra søgeportalen Campaya.dk.

– Faktisk har langt de fleste sommerhuse været booket i lang tid efterhånden. De sidste par måneder har vi måttet sige nej til mange, der gerne vil leje et sommerhus i fx Blokhus eller Grønhøj, fordi der simpelthen ikke har været flere muligheder, fortæller han.

Og det er naturligvis positivt, mener han. For med de mange turister følger en masse penge, som bliver fordelt ud i de lokale turismeerhverv som restauranter og forlystelsessteder. Problematikken med den store efterspørgsel er bare, at Jammerbugt Kommune kunne have budt endnu flere turister velkommen, hvis der bare havde været kapacitet til det.

– Derfor så vi gerne, at der blev gjort endnu mere for at gøre det attraktivt for sommerhusejerne at leje deres sommerhuse ud, fortæller han og nævner, at interesserede sommerhusejere er velkomne til at kontakte ham for at høre om de forskellige udlejningsmuligheder.

Jammerbugt Kommune er ifølge Campaya.dks tal en af de kommuner, som også nærmere sig fuld belægning i sommerhusene i uge 28 og 31, så sæsonen har en fornuftig længde.

Når vi kommer længere ind i august, bliver det igen muligt for interesserede at finde et sommerhus ved kommunens kyster. Midtvejs i august er der i skrivende stund “kun” booket 7-8 ud af ti sommerhuse i kommunen.

Campaya.dk samler sommerhuse fra både udlejere og private på deres hjemmeside og skaber på den måde overblik over hele udvalget.