Fra Tingbjerg Ground til Valby Idrætspark med friske point i rygsækken

Cheftræner Bo Zinck Foto: Thomas Jansen Jammerbugt FC
Print Friendly, PDF & Email

Bolden ruller hurtigt i øjeblikket. For Jammerbugt FC’s vedkommende denne gang fra det ene atmosfærefyldte sjællandske stadion til det andet.

I weekenden hed destinationen Tingbjerg Ground, hvor Brønshøj Boldklub hører hjemme. Det visit kastede tre gode point af sig. Onsdag tjekker de blåblusede nordjydere så ind på Valby Idrætspark, hvor Boldklubben Frem venter i sæsonens sidste udekamp.


Ventetiden har måske nok været lidt lang frem mod fodboldforårets genstart, men da den endelig kom, gik det til gengæld også særdeles hurtigt med at få spillet 2. division varm igen. Jammerbugt FC har bestemt heller ikke spildt tiden i det travle program. Tre sejre og en uafgjort er det siden blevet til i dette anderledes fodboldforårs fire første runder af oprykningsspillet.

– Det der efter Corona genstarten har fungeret særligt godt for os er, at vi simpelthen bare vil det mere end de andre hold, synes jeg. Vi løber de ekstra meter, der skal til, vi vinder vores dueller, vi scorer mål og samtidig arbejder vi bare ekstra meget som et hold, forklarer Jammerbugt FC’s forsvarsspiller Simon Jensen, da han bliver bedt om at sætte ord på, hvor alle de point kommer fra.

Onsdagens modstander, Boldklubben Frem, har været knapt så stabile i pointhøsten disse fire runder, hvor det er blevet til to nederlag, en uafgjort og en enkelt sejr. Denne sejr kom så til gengæld i seneste runde og lød på hele 4-2 over Middelfart, der indtager 3. pladsen.

Selv er Frem på en 11. plads, kun fire point efter Jammerbugt FC, der er placeret som nr. 9. Som regel er der tale om underholdende og jævnbyrdig bold, når de to mandskaber mødes, og det forventer Simon Jensen også bliver tilfældet onsdag aften.

– Kampen mod Frem bliver som alle andre udebanekampe en svær opgave. Det er et svært sted at spille og vi skal være der 100 pct. i det hele, hvilket vi også har været i de seneste fire kampe. Frem er et stærkt hold, så derfor tror jeg kampen bliver tæt. Men jeg forventer, at vi vinder og hiver de tre point med hjem, lyder det målrettet fra Simon, der har taget hele turen op gennem klubben fra de yngste årgange til klubbens divisionshold.

Her har han bidt sig godt fast i truppen og ikke mindst dette fodboldforår har den stadig unge Jammerbugt FC spiller fundet sin plads i startopstillingen.

– Det er blevet til en del mere spilletid for mit vedkommende. Det er altid sjovest, at være med på holdet og spille kampe. Samtidig gør det tingene lidt federe, når vi har fået 13 point i de første 5 kampe i foråret, understreger Simon med henvisning til oprykningsspillets fire kamp og den ene kamp i forårets grundspil, der lige nåede med, inden corona lukkede fodbolden ned. Her vandt Jammerbugt FC 3-1 over VSK Aarhus.

Endnu en sejr lørdag vil lune hele vejen hjem fra Valby, og mon ikke også, det vil kunne give den lille ekstra og vigtige energi i dette tætte kampprogram, så også FC Helsingør kan få sin sag for i sæsonens sidste kamp den kommende lørdag på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Først lyder fløjten dog på Valby Idrætspark. Det er onsdag d. 1. juli kl. 18.00, hvor Jammerbugt FC gæster Boldklubben Frem.