Fortsat ledige tider til vaccination i Brovst Hallen onsdag og torsdag

Arkivbillede

Borgere på 65 år og derover, som modtager både personlig pleje og praktisk bistand fra kommunen, kan fortsat bestille tid til vaccination i Brovst Hallen onsdag og torsdag i uge 2.

Der er stadig ledige tider til vaccination i Brovst Hallen både onsdag 13. og torsdag 14. januar. Derfor kan borger, der er inviteret via e-Boks eller har fået fysisk brev om booking af tider, fortsat booke tider, hvis de ønsker at blive vaccineret. De kan booke direkte på www.vacciner.dk med deres NemID.

-- annonce ---


De seneste dage har Borgerservice i Jammerbugt Kommune udleveret langt flere NemID til borgere, end vanligt. Det kan skyldes behovet for at booke tider til vaccinationen.

Spørgsmål eller hjælp til booking
Borgere uden NemID kan kontakte Region Nordjyllands Corona-hotline på tlf.: 9764 8463, så hjælper de med at booke tider. De har åbent mandag-fredag 8.00-17.00

Borgere, der har spørgsmål til tidsbestilling på www.vaccciner.dk kan kontakte supporten på sundhed.dk på tlf.: 4422 2080.  

Praktiserende læge/vagtlæge kan IKKE hjælpe med tidsbestilling.

Støttepersonale på vaccinationsstederne

Der vil være støttepersonale, der kan hjælpe borgerne, begge dage i Brovst Hallen. Og som det var tilfældet med vaccinationen på plejecentrene, er det praktiserende læger, der vil stå for at give selve vaccinationen. Vaccinen leveres og opblandes af regionens personale.

 Læs mere om COVID- vaccination i Region Nordjylland på: https://rn.dk/Sundhed/Patient-i-Region-Nordjylland/Hospitaler/Coronavirus/Covid-vaccination