Forfrisk dit køkken med nyt udstyr og fristende retter

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Forfrisk dit køkken med nyt udstyr og fristende retter

At trænge til nyt køkkenudstyr er noget, som alle oplever på et tidspunkt. Dette kan måske give dig inspiration og lyst til at bruge mere tid i køkkenet?

Airfryer 

I de seneste år er airfryeren blevet en stjerne i danskernes køkkener. Køkkenmaskinen er et sundere alternativ til friturestegning ved hjælp af varmluftsteknologi til at lave sprøde og lækre retter uden den store mængde olie. Med evnen til at stege, bage og grille åbner airfryeren op for mange muligheder. Den er ikke kun tidsbesparende, men også en kilde til mindre kaloriefyldte måltider.

Gryder, knive og tilbehør

Når køkkenet trænger til en opgradering, er det tid til at overveje nye gryder, skarpe knive og innovativt tilbehør. Du kan finde flere forskellige innovative produkter fra onyxcookware.dk. Gryder og pander i slidstærke materialer som støbejern eller rustfrit stål kan forbedre madlavningens kvalitet. Skarpe knive af høj kvalitet gør snitning og hakning nemmere. Innovativt tilbehør som skærebrætter med integrerede vægte eller smarte køkkenmaskiner kan gøre madlavningsprocessen mere effektiv.

Tre nemme og lækre retter eller snacks

Saftig Citronkylling 

Med en ny gryde med en non-stick belægning kan du lave et væld af retter, men noget du kan kaste dig ud i, er at lave saftig citronkylling. Du marinerer kyllingebryst i citronsaft, hvidløg og urter, og steger det derefter i gryden, indtil det er gyldent og mørt. Retten kan serveres med ris, pasta eller kartofler. 

Frisk tomat- og mozzarellasalat 

En tomat- og mozzarellasalat går du sjælendt galt i byen med. Med skarpe knive kan du skære tomater og mozzarella i tynde skiver, og herefter dryppe med olivenolie, balsamicoeddike og friske basilikumblade for en lækker og farverig salat.

Søde kartofler 

Du kan bruge airfryeren til at lave sprøde og sunde søde kartoffelfritter. Skær søde kartofler i stave, krydr med krydderier og placer dem i airfryeren, hvor resultatet bliver lækre fritter uden den tunge frituresmag.