Folkeskolen i Jammerbugt i Top 20: Kick-off 4. februar 2019

Arkivbillede. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune inviterer alle med interesse for den kommunale folkeskole til opstart af processen for at opnår en Folkeskolen i Top 20 og en ny Skolepolitik i Jammerbugt Kommune….
.
Af Klaus Hansen

Jammerbugt Kommune ønsker en synergi og et engagement i Jammerbugt Kommunes nye skolepolitik. Derfor inviterer kommunen kick-off mandag 4. februar i Sport- og Kulturcenter Brovst kl. 17.00-20.00.

På mødet ønsker vi drøftelser af anbefalinger til de temaer, vi vil arbejde videre med på fire lokale dialogmøder hen imod udviklingen af en folkeskole i top 20 i Jammerbugt Kommune.

Oplægsholdere
Henrik Good Hovgaard, Fremtidsforsker ved Future Navigator, giver et indblik i, hvordan det fremtidige samfund ser ud. Det samfund som eleverne mødes af på den anden side af uddannelsessystemet – og hvilke kompetencer det kalder på.

Sarah Gruszov Bærentzen, formand for DSE, kommer med sit bud på, hvordan en folkeskole i Top 20 bør være – set ud fra et elevperspektiv. Elevernes stemme er yderst vigtig i dialogen – det er deres fremtid og deres hverdag, vi beskæftiger os med. Og hvem er bedre til at være ambassadør for eleverne end Danske skoleelever?

Peter Rasmussen, tidligere skoleleder på Vestbjerg skole, er inviteret for at give sit perspektiv på hvilke ledelsesmæssige opmærksomhedspunkter, man skal have for at virkeliggøre elevernes drømme og tanker. Og i den sammenhæng hvor stor betydning medarbejderne har, og hvor vigtige de er for at nå målet. Vestbjerg Skole blev i 2018 kåret som Danmarks bedste folkeskole af Tænketanken Cepos.

Sidst men ikke mindst, vil der i løbet af aftenen være en høj grad af dialog med afsæt i de faglige oplæg.

Vi glæder os til at se jer til en spændende dialog om fremtidens folkeskole i Jammerbugt Kommune.