Folkekirkens Familiestøtte Jammerbugt støttes af Norlys Vækstpulje

Folkekirkens Familiestøtte LOGO

Folkekirkens Familiestøtte Jammerbugt støttes af Norlys Vækstpulje

Norlys Vækstpulje uddeler hvert år op til 50 mio. kr. til gode initiativer, innovative tiltag og aktiviteter, der bidrager til fællesskab og en grøn og digital samfundsudvikling. 

-- annonce ---

I år skal et bidrag på 40.000 kroner bruges til at skabe synlighed omkring Folkekirkens Familiestøttes gode og gratis tilbud til forældre med børn mellem 0-17 år.

Dorte Slot Poulsen, som er ansat til at koordinere familiestøtten i Jammerbugt Provsti, står bag ansøgningen til Norlys Vækstpulje – og arbejder nu på at få projektmidlerne ud og leve i Jammerbugt.

”Alle forældre kan få brug for hjælp til at finde nye veje i familielivets udfordringer, og vi er stolte af at tilbyde både sparring og praktisk hjælp og støtte helt gratis” fortæller Dorte og fortsætter: ”Desværre er der stadig rigtig mange forældre, som ikke ved, at man kan søge hjælp og støtte hos os – f.eks. i forhold til konflikter, svære putninger, hverdagens struktur, eller hvad der nu lige fylder hos den enkelte familie. Derfor er jeg utrolig taknemmelig for den gavmilde donation fra Norlys, som skal bruges til at skabe synlighed omkring organisationen”.

Projektmidlerne skal bruges på 250 goodiebags til forældre med børn mellem ca. 2-10 år. De mange goodiebags skal pakkes med informationsmateriale og indhold som lægger op til hygge, leg og fællesskab i familierne. Der vil senere komme information om, hvordan man kan få fingre i de lækre goodiebags, så hold øje i lokalavisen og på Folkekirkens Familiestøttes lokale facebookside.

Norlys Vækstpulje LOGO