Første test inden en spændende sæson i NordicBet Liga

Jan Rasmussen
Jan Rasmussen Foto: JammerbugtFC Thomas Jansen

Fredag aften spillede Jammerbugt FC den første af flere træningskampe som forberedelse til en spændende sæson i NordicBet Liga.

På Autocentralen Park i Kolding hed modstanderen Kolding IF i en kamp, der endte med en 3-2 sejr til hjemmeholdet. Trods nederlaget var der tale om en fin første test, hvor Jammerbugt FC fik mulighed for at se både nye spillere samt prøvespillere i aktion.

-- annonce ---

Kampens indledende fase forløb forholdsvis stille og roligt. Det var som nævnt Jammerbugt FC’s første 90 minutter, mens Kolding IF havde en enkelt træningskamp i benene, og med nye spillere på holdet skulle det hele lige sætte sig lidt.

Som kampen skred frem, kom chancerne dog også, og de kom i begge ender. Det var værterne, der ramte netmaskerne først, da Kolding IF med et flot frisparksmål scorede til 1-0.

Jammerbugt FC svarede igen, da Nikolaj Lyngø efter et hjørnespark kom først over en nedfaldsbold og sendte den i mål med en hård og resolut afslutning.

Inden pausen gjorde Kolding IF det til 2-1. Den føring blev udbygget efter pausen, inden Jammerbugt FC også klaskede et godt frisparksmål i kassen. Det var en velkendt herre, i form af Bayan Fenwick, der er tilbage på prøvetræning, som sendte bolden direkte i kassen.

Stillingen 3-2 holdt tiden ud og Jammerbugt FC fik 90 minutter i benene, ligesom trænerteamet fik set nye og potentielt nye spillere an, og i det hele taget bragte store dele af truppen i kamp.

– Det var en kamp, der bølgede frem og tilbage fra boks til boks, og hvor der er chancer i begge ender, uden det bliver voldsomt mange. Vi scorer på to dødbolde og de på en enkelt samt på en omstilling. Så der var ikke på den måde et af holdene, som sad på kampen, lød det efterfølgende fra Jammerbugt FC assistenttræner Jan Rasmussen, der så flere positive takter.

– Det var en rigtig første test i mine øjne. Kolding IF er et godt hold, som kører med halv/heltids setup. Vi går lidt død på luften til sidst, men det er naturligt i og med, vi kun har trænet i en uge. Men det var ganske fornuftigt og der var flere gode præstationer, hvor også flere nye fik mulighed for at komme i kamp for første gang. Vi skifter en del i pausen og det giver nogle andre dynamikker i kampen. Men alt i alt en fin første test. Nu er vi i gang.

Endnu en hård træningsuge venter Jammerbugt FC spillerne, og den rundes af med den anden træningskamp, som spilles ude mod Skive IK søndag.