#FodboldtrøjeFredag i dag – Er du klar til at gøre en forskel i kampen mod Børnekræft

På med ynglings fodboldtrøjen i dag og støt kræftramte børn. Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

#FodboldtrøjeFredag i dag – Er du klar til at gøre en forskel i kampen mod Børnekræft

I dag, den 1. marts 2024, står vi sammen i kampen mod børnekræft med #FodboldtrøjeFredag. Når fodboldhjerter slår i takt, kan vi virkelig gøre en forskel.

Hvert år modtager et barn i Danmark den forfærdelige diagnose: kræft. Det svarer til omkring 200 børn, der årligt må igennem en hård kamp med langvarig og intensiv behandling. Kræften sætter ikke kun ar på kroppen, men også på sjælen – for hele familien.

Men midt i mørket er der et lyspunkt: #FodboldtrøjeFredag. Her forenes helt almindelige danskere, fodboldentusiaster, klubber, foreninger og virksomheder for at støtte børnene og deres familier. Og det er nemt at være med.

Alt, hvad du skal gøre, er at følge tre lette trin: Doner, deltag og del. Alle donationer går ubeskåret til Børnecancerfonden, som gennem støtte, forskning og forebyggelse gør en mærkbar forskel for kræftramte børn og deres familier.

Projektet er initieret af Danske Spil i samarbejde med Børnecancerfonden. Det er en mulighed for os alle at vise vores støtte til dem, der kæmper en utrolig kamp. Lad os sammen stå imod kræften og give håb til dem, der har brug for det mest.

Du kan støtte kampen mod børnekræft ved at donere et valgfrit beløb via MobilePay 201717. Lad os gøre en forskel sammen!

Læs mere her: fodboldtroejefredag.dk