Flotte donationer til årets Knæk Cancer indsamling i Aabybro

Knæk Cancer Aabybro
Foto: Knæk Cancer Aabybro


Flotte donationer til årets Knæk Cancer indsamling i Aabybro

Aabybro står endnu engang sammen om en masse spændende aktiviteter og tiltag i uge 42 og 43, hvor byen støtter op om landsindsamlingen til Kræftens Bekæmpelse. Det hele kulminerer, traditionen tro, i et stort indsamlingsshow i DGI Huset lørdag den 29. oktober. Her har man i år fået doneret ekstra mange flotte præmier og auktionsgaver – og som noget nyt er det ikke kun til indsamlingsshowet, man kan få fingrene i nogle af de attraktive donationer. 

-- annonce ---

Stor opbakning selv i svære tid

Corona har spændt ben for flere af initiativerne de sidste par år, men på trods af det blev Knæk Cancer Aabybro landets største frivillige indsamling med hele 565.000 kr. i 2021.  

Nu står vi i en anden svær tid,F men det tyder på, at byen fortsat bakker op, og arrangørerne bag indsamlingsshowet kan således meddele, at der igen i år samles knap 500 feststemte mennesker i DGI-Huset Aabybro den 29. oktober. Samtidig har virksomheder i og udenfor Aabybro doneret rigtig mange flotte gaver, der skal bruges til auktioner og tombola på aftenen. 

Som noget nyt, laver de en konkurrence, som alle kan deltage i. Man betaler 100 kr. via MobilePay for at deltage i konkurrencen om én af de flotte præmier. Der trækkes lod blandt alle indbetalinger, så jo flere gange man overfører 100 kr., jo større er chancen for at vinde. 

Præmierne er alt fra en pigetur i Action House i Løkken for 5 personer til en dags malerarbejde inklusiv en spand maling. Se alle præmierne nedenstående.  

De største donationer kommer på auktion på aftenen. Her kan man bl.a. byde på en lækker forkælelsesweekend på Læsø, en aften med en af Danmarks bedste DJ’s og en markedsføringspakke fra Mig&Aalborg til en værdi af 25.000 kr.  

Arrangørerne bag indsamlingsshowet glæder sig og er meget spændte på, hvordan det kommer til at gå med auktionerne og aftenens samlede resultat. De tør i hvert fald godt garantere, at underholdningen er i top. 

Ugens aktiviteter

Hele ugen byder på spændende arrangementer og tilbud. Der er lidt for enhver smag.

Fredag 21/10         Tapas v/Rævhede Gårdbutik, Aaby Bageren og Youandwine.

Søndag 23/10 kl. 14.00:      Yoga v/Mette Wilgaard i DGI Huset Aabybro

Mandag 24/10 kl. 19.00: Lysceremoni på Torvet m/musikalsk indslag – Bog & Idé / Legekæden Aabybro er sponsor.

Onsdag 26/10 kl. 18.30:     Banko v/Aabybro Handels- og Erhvervsforening

Torsdag 27/10 kl. 18.00: Modeshow på Hotel Søparken kl. 19.00 v/Aabybro Handels- og Erhvervsforening

Fredag 26/10 Tapas v/Rævhede Gårdbutik, Aaby Bageren og Youandwine.

Lørdag 29/10 kl. 9.30: Knæk Cancer løb kl. 9.30 fra FGU Nordvest Jammerbugt v/ROFLRun – Mordmysteriet familieløb, naturoplevelse i Øland Skov gå eller løb, kvart- og halvmaraton m.m.

Lørdag 29/10 kl. 17.30        Indsamlingsshow i DGI Huset Aabybro. 

Præmier i lodtrækningen via Mobilepay

SPONSORPRÆMIE
KosmosiMac 21, 5″ – renew
KosmosiPhone 11 64 GB – renew
Action HousePigetur for 5 personer, inkl. skydesimulator, lasergame, bowling og spisning
Fri cykler Nørresundby
/Mogens Christensen
Damecykel: Raleigh Darlinton,
str: 48 cm/19 in.
Sort med guld
Shimano Nexus 7 gear.
Rene MalerMalerarbejde for 1 dag
samt en spand maling