Flere end million julelys og gigantisk julemarked i Skulpturparken Blokhus

Naturlig forførende og kulturrige Blokhus er ikke kun en naturperle langs strandbredden og populær favoritdestination i sommermåneder. Men også ved juletiden bliver du langt fra skuffet, hvis du sætter nogle timer af til en julehyggetur til den evigt charmerende by.

Million et et-tal med mange nuller og vi ved at der er helt nøjagtigt ni af dem, men det er alligevel svært at forestille sig synet af million julelys, tændt på samme tid og inden for ens rækkevidde. Så lyder det næsten alt for godt til at være sandt, at det og meget meget mere kan du opleve i Blokhus fra den 1. november 2019.

Der kan du nemlig nemt blive grebet af den helt særlig stemning, som hersker i Blokhus ved juletiden. Du kan opleve julemagi, inspiration, de traditionelle forkælelser, som vi kender på den bedste vis og naturligvis julens VIP – selveste Julemanden, som har allerede taget hul på jul og nogle slikposer og pebernødder.

Allerede den 1. november bydes gæsterne velkommen og i denne forbindelse bliver der afholdt åbningsindvielsen af den årlige Juleshow og Julemarked på Kulturhuset & Skulpturparken Blokhus, som er Danmarks største udendørs skulpturudstilling. Med sine 20.000 m2 rummer et ganske unikt samling af kunstværker udført i forskellige materialer.

-- annonce ---


På Skulpturparkens hjemmeside kan du læse at hele parken er oplyst af mere end 1 million julelys i fantastiske farver og udformninger – bl.a. en lysende juletunnel, en kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, julekaner og rensdyr, smukke guldkareter, oplyste snemænd og julemænd, blinkende julestjerner, kæmpe glaskugle, kærlighedstræ med smukke røde julehjerter, Disney julefigurer og meget, meget mere.

Dette års store og smukke sandskulpturer bliver desuden lyst op med kulørte julelys, som skifter farve, og parkens andre enestående kunstværker og skulpturer er flot forenet med den unikke juleudsmykning.

Åbningstider, priser og andre nyttige informationer kan du finde her på www.skulpturparken.dk