Fjerritslev scorer atter tre gange og Biersted IF holder sig på toppen

Print Friendly, PDF & Email

4. runde af Jammerbugt Ligaen bød på hjemmesejr i tre ud af fire opgør.

Fjerritslev IF scorede nu for 3. kamp i træk tre mål, og efter at have været bagud ved halvtid formåede Biersted IF alligevel at hive sejren hjem og fastholde sin topplacering.

Fjerritslev IF – Jetsmark IF: 3-0

Fjerritslev IF gik uimponeret af at være oprykker, atter en gang på banen. Resultatet af det blev en ny sejr til holdet, der nu trænger sig på i toppen og for tredje kamp i træk på tre scoringer.

Holdets spillende træner Mike Hermansen udtaler til Jammerbugt Ligaen, at han er godt tilfreds med, hvordan det er gået i de første kampe og fortsætter: ”Vi fik i kampen mod Jetsmark IF lukket godt af nede bagved og samtidig scoret tre gange, så jeg er godt tilfreds”, slutter træner Mike Hermansen.

Hjemmeholdet præsterede godt og satte sig på kampen, og selv om gæsterne kom til et par chancer, så havde Fjerritslev IF godt styr på kampen.

Biersted IF – Trekroner IF 98: 2-1

Topopgøret i Jammerbugt Ligaen blev en tæt og spændende affære, da førerholdet Biersted IF hjemme tog imod Trekroner IF 98. Et hold, som ofte får det skudsmål at være svære at spille mod. Den erfaring gjorde Biersted IF sig også, for ved pausen var man bagud 0-1.

”Vi spillede ikke så god en 1. halvleg og er bagud mod et godt fodboldhold, og den ros skal de have. Men i 2. halvleg fik vi bedre styr på vores spil, og med to scoringer hevet sejren i hus”, forklarer træner Tejs Rytter fra Biersted IF.

Det skortede heller ikke helt på chancer til gæsterne i 2. halvleg, og faktisk var Trekroner IF 98 ret tæt på med et målforsøg, som måtte afværges på mållinjen. Alt i alt erklærede træner Tejs Rytter sig dog tilfreds med holdets indsats i topopgøret!

Gjøl B. – Skovsgaard Boldklub: 0-4

Skovsgaard fortsatte de gode takter, som i runden før resulterede i uafgjort på eget græs mod Biersted IF. Denne gang gik det ud over Gjøl B., idet gæsterne kunne drage hjem med sejr på 4-0, og det kunne de være tilfredse med, mens hjemmeholdet stod tilbage med ærgrelse over resultatet.

”Vi spiller meget godt, og så er det en uheldig scoring af gæsterne efter 9. minutters spil og en senere en friløber ved deres mål til 2-0, der sætter sit præg på kampen. Det bliver til en fortjent sejr til gæsterne”, udtaler træner Niels-Henrik Rasmussen fra Gjøl B.

Niels-Henrik Rasmussen mener desuden, at der bliver begået nogle dumme fejl og med manglende skarphed i begge ender, løber gæsterne med sejren. Han er fuld af ros til gæsterne for bl.a. et klassespark, som rammer overliggeren, men havde fortjent en bedre skæbne.

Moseby Boldklub – Hune Boldklub: 2-0

Hjemmeholdet Moseby Boldklub kunne med tilfredshed notere sig for sin anden sejr i Jammerbugt Ligaen og kravler dermed yderligere op i tabellen med 2-0 sejren over Hune Boldklub. Gæsterne spillede en fornuftig kamp, men var uskarpe oppe foran og fik aldrig sine chancer omsat til mål.

Det gjorde hjemmeholdet til gengæld, og med fokus på at ”kigge på bolden” formåede Moseby Boldklub to gange at prikke bolden i mål.

Ifølge træner Bjarne Ploug Nielsen fra Moseby Boldklub var holdets omstillingsspil en del af forklaringen på, at holdet kunne trække sig sejrrigt ud af lokalopgøret.

”Det har været en udfordring at være oprykker i Jammerbugt Ligaen, men jeg var helt sikker på, at vi ville få scoret i denne kamp, fordi vi har ændret vores opstilling og har mere fokus på det fremadrettede spil”, udtaler træner Bjarne Ploug Nielsen fra Moseby Boldklub.

Allerede fredag den 30. april bliver 5. runde i Jammerbugt Ligaen fløjtet i gang. Se den aktuelle stilling her: https://www.dbu.dk/resultater/hold/3485_343581/stilling