Fjerbolden er klar til Kommunemesterskaberne i badminton 2023 i Jammerbugt

Foto: Fjerbold Jammerbugt
Print Friendly, PDF & Email

Fjerbolden er klar til Kommunemesterskaberne i badminton 2023 i Jammerbugt

Fra fredag d. 27. januar til søndag d. 29. januar bliver der smashet, servet og fightet i DGI-Huset i Aabybro, hvor der spilles om kommunemesterskaberne i badminton i Jammerbugt.

Med deltagelse af ikke færre end knap 250 spillere fra U9 årgangen til motionister i 60 års-alderen fra klubber i hele kommunen, er mesterskaberne årets højdepunkt.

Foto: Fjerbold Jammerbugt

Badminton har haft trænge kår de sidste år med corona, men vi glæder os over at så mange trods alt deltager i kommunemesterskaberne! Det plejer at være en kæmpe succes både for alle dem som spiller deres livs første kamp med tæller – såvel som seniorerne der har mange kampe i bagagen.

Der kan spilles single, double og mixdouble – dog må senior og motionisterne kun spille to af kategorierne, for at mesterskaberne skal kunne nå at blive afviklet.

De deltagende klubber er Nørhalne, Biersted, Aabybro, Saltum, Jetsmark, Gjøl, Halvrimmen, Skovsgaard/Brovst og Fjerritslev.

Du kan se programmet og senere vinderne af de forskellige årgange og rækker her: https://www.facebook.com/FjerboldJammerbugt/

LÆS OGSÅ:
»Mange unge er vokset op med idéen om, at hvis du blev på landet, er du en af dem, der ikke lykkedes«