Feriepengene bruges på sexlegetøj

Mathilde Mackowski
Medstifter og medejer af Sinful, Mathilde Mackowski
Print Friendly, PDF & Email

Den erotiske webshop Sinful har siden starten af oktober, hvor mange danskere fik udbetalt deres indefrosne feriepenge, oplevet en massiv vækst i Danmark.

I starten af oktober tikkede der en ekstra sum penge ind på flere konti rundt omkring i det danske land. Det er et led i regeringens forsøg på at sætte gang i danskernes forbrug ved at føre penge ud i de danske virksomheder og det danske samfund. Og noget tyder på, at det virker. 


Hvis man vender blikket mod den danske webshop Sinful, der sælger erotisk legetøj til voksne, har de i hvert fald set en massiv stigning i salget af sexlegetøj lige siden de meget omtalte feriepenge landede på danskernes konti. 

Når Sinful sammenligner med samme periode sidste år, har de i dagene efter fredag den 2. oktober oplevet en stigning på omkring 100 procent – hver eneste dag. Det vil altså sige en fordobling i salget i forhold til de samme dage sidste år. 

Og den flotte vækst ser kun ud til at fortsætte. I weekenden lavede den erotiske webshop nemlig omsætningsrekord med sin bedste dag siden Black Friday sidste år. Spørger du medstifter og medejer, Mathilde Mackowski, er der heller ingen tvivl om, at det er feriepengene, der står bag den massive vækst:

“Den store stigning i salget er kommet meget hurtigt. På de sidste fire dage op til udbetalingen var væksten på beskedne 15 procent, så de her tal taler deres eget tydelige sprog,” fortæller hun.

De danske par forbereder sig til en fræk jul
Ifølge Sinful er det primært parrene, der har haft travlt med at bruge feriepengene. Det er nemlig især sexlegetøj til par, som den erotiske webshop har sendt hjem i de danske soveværelser den seneste tid.

Kigger man nærmere på, hvad danskerne har købt, så kan man næsten høre juleklokkerne ringe. Indtil videre er det nemlig to erotiske julekalendere til par, der ligger i toppen af Sinfuls bestsellere i oktober. Selvom de frække julekalendere har været meget populære de sidste par år, kommer det alligevel som en glædelig overraskelse, at flere danske par allerede nu køber ind til en sjovere december.

“Det er jo en skøn overraskelse, at så mange allerede i starten af oktober er klar til at købe en julekalender. Så vi tager det som et tegn på, at mange har glædet sig til en fræk jul og måske endda gentager succesen fra sidste år,” fortæller Mathilde Mackowski.

ANNONCE:

Ekstra personale er indkaldt
Den overraskende stigning i salget har de især kunne mærke på lageret i Aarhus, hvor Sinful også har kontor. Det har betydet et hav af pakker, som skulle sendes ud til de danske hjem og om noget et presset lagerpersonale. De har nemlig løbet rigtig stærkt de sidste par dage.

“Det var med nød og næppe, at vi fik alle pakkerne sendt afsted til tiden her i weekenden, så vi har valgt at hive ekstra personale ind de næste par dage,” fortæller Mathilde Mackowski, der forventer, at der er flere feriepenge, der brænder i danskernes lommer.