Feriepartner Jammerbugt fejrer 5 års jubilæum i Fjerritslev.

Esben Filholm
Esben Filholm

Før 2017 blev Feriepartners sommerhuse mellem Lildstrand og Tranum, serviceret fra lokalkontoret i Blokhus. For at højne serviceniveauet og komme endnu tættere på gæsterne og ikke mindst sommerhusejerne, åbnede Feriepartner i begyndelsen af 2017, et nyt lokalt bureau i Fjerritslev.

”I første omgang flyttede vi sammen med EDC Fjerritslev i deres lokaler på Østergade 29. Her startede vi med to faste medarbejdere til at servicere de ca. 55 sommerhuse, som vi formidlede udlejning på fra vores tid i Blokhus – dette var begyndelsen for Feriepartner Jammerbugt” fortæller bureauleder Esben Filholm.

-- annonce ---

Som den resterende del af Feriepartners otte lokalbureauer i Nordjylland, kan man som gæst ikke vælge selv at gøre rent efter sit ophold og det er der iflg. Esben stor succes med;  ”Hos os er rengøringen inklusiv i lejeprisen og det er dermed vores personale som kommer i feriehusene før- og efter hver eneste udlejning. Dette gør vi for at sikre kvaliteten overfor gæsterne, så de kan holde ferie, når de holder ferie – det er vigtigt og afgørende for os, at alle vores gæster og naturligvis også sommerhusejere, har en god oplevelse! At rengøre alle feriehusene ved skiftedag, stiller naturligvis store krav til personalet og selv om vi altid er på udkig efter flere hænder, er vi heldige med at have gode lokale kræfter ansat, som gør et kæmpe arbejde og dem er vi meget taknemmelig for”.       

Feriepartner Jammerbugt oplevede hurtigt en stor tilgang af feriehuse og måtte allerede efter to somre ved EDC, se sig om efter nye lokaler med bedre plads til gæster og eget personale. ”Vi flyttede til vores nuværende lokaler midt i byen og overfor kroen på Østergade 3. Det er en perfekt beliggenhed for os og for gæsterne som ofte besøger os, når de alligevel er i Fjerritslev for at handle. Vi holder åbent 7 dage om ugen i højsæsonen, så gæsterne kan altid komme i kontakt med os – og skulle gæsterne have behov for hjælp udenfor vores almindelige åbningstider, kan de ringe til os frem til kl. 22 året rundt”.

Feriepartner Jammerbugt udlejer nu 140 feriehuse lokalt mellem Lild Strand og Tranum. De er tre fuldtidsansatte i butikken, en servicemand til at håndtere de småproblemer der måtte opstå i sommerhusene og 30 medarbejdere til rengøring og service.