Fejl kostede i en ellers god indsats mod Nykøbing FC

Bo Zinck
Bo Zinck Foto: JammerbugtFC Thomas Jansen

Trods et på måltavlen markant nederlag på 4-1, så var der masser af positive elementer at tage med videre fra kampen ude mod Nykøbing FC. Ikke mindst fra en 1. halvleg, som Jammerbugt FC vandt 1-0.

Netop ved stillingen 1-0 til Jammerbugt FC i begyndelsen af 2. halvleg blev en stor chance forhindret af en lang Nykøbing FC-tå. Var det blevet 2-0 der, kunne resultatet have været anderledes positivt. Men sådan gik det som bekendt ikke og så slog et velspillende Nykøbing FC-mandskab til over flere omgange, hvor Jammerbugt FC selv ikke var helt uden skyld – og er der noget vi har lært i NordicBet Ligaen, så er det, at fejl koster dyrt.

-- annonce ---

Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck var der for også træt af kampens udfald på den lange tur hjem fra Nykøbing. Dog fandt han med rette trøst i det gode spil Jammerbugt FC i store dele af kampen leverede.

– Vi kommer lidt skidt ud og ender med at få lavet et straffespark indenfor de første minutter. Det redder Marcus flot og det er som om, det sætter os i gang. Vi får forsvaret rigtig rigtig fint igennem 1. halvleg. Vi får lukket en masse huller og har styr på deres stærke sider. Vi får frustreret dem meget og kommer foran på et straffespark. Så alt i alt, lige bortset fra starten, så var vi rigtig godt tilfredse med 1. halvleg, forklarer en fattet Bo Zinck fra bussen med snuden rettet mod Nordjylland.

Men cheftræneren ærgrer sig til gengældt meget over de fejl, som satte Nykøbing FC i gang og som i sidste ende afgjorde kampen til værternes fordel.

– Vi er faktisk også godt med efter pausen, lige indtil de scorer, hvor vi efterlader et par folk fuldstændig fri i bagrummet. Det koster og de får udlignet. Den fejl er så stor, at den må vi simpelthen ikke lave på det her niveau. Så bliver vi straffet, og det samme sker ved deres andet mål, hvor vi laver to forsvarsfejl i samme sekvens, evaluerer Bo Zinck og fortsætter.

– Kort tid før har vi været meget tæt på at udbygge vores føring, hvor Sead står fri i bagrummet og de lige når at prikke bolden. Det er sådan noget, der kunne have ændret det for os. Det havde været et fantastisk tidspunkt for os at score nummer to. Det sker så ikke og de minutter, de var afgørende for kampens udfald. Der var vores fejl ganske enkelt for store til at vi kunne slippe levende fra det på det her niveau.

Nu skal der evalueres yderligere med spillertruppen og så det ellers i gang på træningsbanen, hvor der gøres klar til hjemmekamp mod Esbjerg fB. Endnu en stor og spændende udfordring for Jammerbugt FC mandskabet.

– Der er mange ting, som var rigtig gode, og som vi skal tage med. Og så var der nogle ting, som vi skal blive meget bedre til. Vores fejl er simpelthen for store og det skal vi lave om på. Vi havde en god fornemmelse i pausen og det er rigtig træls, det ikke bliver til mere. Men vi tager de gode ting med videre og så gør vi klar til Esbjerg kommer på besøg på søndag. Det ser vi frem til, slutter Zinck og sætter sig til at se frem mod næste opgave.

Jammerbugt FC tager imod Esbjerg fB på søndag d. 26. september kl. 14.00, og her er der i øvrigt fri entré til stadion. Så lad os samle en stærk 12. mand til at give spillerne en hånd i kampen om tre vigtige point.