Fælles sogneaften i 9690-området i Kirkecentret med Clement Kjersgaard

Pressebillede
Print Friendly, PDF & Email

Tirsdag d. 8. oktober 2019, kl. 19:30

Clement Kjersgaard er kendt som den flabede og uforudsigelige DR2-vært, der stiller alle de spørgsmål, ingen andre journalister stiller.

Clement Kjersgaard er studievært, redaktør og så er han en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Clement er særligt kendt for sine adskillige aktualitetsprogrammer og talkshows. Som 16-årig optaget på United World College of Hong Kong, hvorfra han blev student i 1994, herefter optaget på University of Oxford, hvor han læste filosofi, politik og økonomi.

Clement Kjersgaards første opgave som tv-vært for DR var i 2004 i Tal med Gud, der indbragte programmets idémand Mads Brügger og Kjersgaard en dansk tv-pris. I 2005-2006 lavede han det banebrydende talkshow Clement Direkte, der blev en massiv seersucces. Siden har han været manden bag en lang række programserier, bl.a. Clement KontraChefredaktørernes KlubAutografKlar besked om krisen og Ugen med Clement.

Men Clement Kjersgaard er andet og mere end en slipseklædt studievært, der lader andre komme til orde. Clement Kjersgaard har også sine bestemte meninger om mediernes rolle og betydning – og muligheder og begrænsninger.

Der serveres kaffe og brød – pris kr. 30,00