Et godt år hos Familiestøtten i Jammerbugt Provsti

Folkekirkens Familiestøtte LOGO

I årets sidste nyhedsbrev fra Familiestøtten i Jammerbugt Provsti kigger Jens Sørensen tilbage på 2019:

Arbejdet i Familiestøtten er et dejligt job, hvor man hele tiden lærer noget nyt om livet. I dette år har der igen været en del frivillige ude hos familier. De har hjulpet med mange forskellige ting. Nogle har aktiviteter og snakker med børn. Andre har været samtalepartnere for familierne. Mange frivillige fortæller med glæde om deres oplevelser hos familierne.

-- annonce ---


Også i år har Familiestøtten været involveret i ”Cykeltur for det gode liv” sammen med Ønskeland, DGI, SSP og Familiecenter Jammerbugt. Igen var der 23 børn med på turen til København. En sådan tur indebærer mange udforinger for børn og voksne. Der skal trænes for at nå målet. Man skal lære at køre ordentligt på cykel og lære at være parat til at hjælpe sine kammerater. Belønningen er stor den dag man står og har gennemført turen og stolt kan sige, at man har klaret 300 km på cykel på 4 dage.

Sammen med Rotary var vi på sheltertur i Ørebro med 12 børn.  Det blev en meget stor oplevelse. På programmet var der en kunstner, som lavede affaldskunst sammen med børnene. Det blev en rigtig hyggelig weekend, hvor vi fornemmede at børnene fandt sammen på kryds og tværs af alder.

Som noget nyt rejser 11 rollemodeller fra cykelprojektet til Hovden i Norge i januar. De 12 rollemodeller er cykellister fra det første holde der kørte til København. I år har de hjulpet de nye i gang, samt deltaget meget flittig i Tour de Jammerbugt.

Det er vigtigt for Familiestøtten, at vi hele tiden er opmærksomme på, hvor vi kan hjælpe bedst muligt. Derfor har vi i efteråret haft nogle inspirationsmøder med medlemmer af menighedsrådene fra provstiet. Vi fortsætter samtalerne i det kommende år, og glæder os til at kunne inspirere hinanden til at yde den bedste hjælp for borgerene i Jammerbugt.

Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet i det nye år.