Er du på jagt efter ringe i sølv?

Arkivbillede


Sølv ringe er nogle af de mest eftertragtede ringe, og det er der flere grunde til. Her får du tips til hvordan du navigerer i junglen af kvalitets sølvringe og hvad du skal holde 

øje med for at sikre at de sølv ringe du køber også er ægte. 

-- annonce ---

Sølv ringe: her finder du det bedste udvalg

Ringe i sølv er mange ting, de kan være minimalistiske, organiske, klassiske eller noget helt fjerde. De kan også have detaljer og for eksempel være designet med ædelsten som safirer, diamanter eller måske perler.Og så er der prisen som sikkert også har en betydning for hvad du er på udkig efter. Inden du går på jagt efter din næste sølv ring gør du klogt i at indsnævre din stil og prisniveau og så søge online, et sted hvor du kan finde mange sølv ringe på samme sted. 

Hos thejewelleryoom.com, som er en dansk smykkeplatform med høj ekspertise og kvalitet, har de samlet et unikt sortiment af sølv ringe og andre unikke smykker, fra nogle af de bedste smykkedesignere fra hele verden. 

Her kan du nemt navigere og filtrere på stil og prisniveau og du kan endda søge efter sølv ringe med diamanter eller andre specifikke sten. 

Det gode ved at gå til The Jewellery Room er, at du er garanteret at kvaliteten er i top når du handler dine smykker der. De to grundlæggere og søstrene har nemlig arbejdet i smykkebranchen i sammenlagt 25 år, og ved alt om smykker, håndværk og hvad der rykker i smykkeverdenen. 

De to søstre spotter jævnligt nye talentfulde designere fra hele verden og gør dem en del af det stilfulde ekspertunivers som de har opbygget, så du kan regne med at se nye ringe i sølv hver uge. 

Sølv ringe – vær sikker på at de er ægte

En anden ting der er vigtig når du skal købe ringe i sølv er om de egentlig er ægte. Når du køber smykker, bør du derfor altid tjekke, om smykket har et lille indgraveret stemplet på indersiden eller bagsiden. Alle smykker i guld og sølv skal nemlig, ifølge loven, have et stempel der verificerer iom smykket er ægte sølv eller guld og i sidstnævnte tilfælde, også hvor mange karat. 

For sølv ringe skal du kigge efter stemplet 925, som er din bekræftelse på at de er udført i sterling sølv.

Så hvis dine ringe i sølv har et mini 925 stempel er de altså i ægte og du kan være helt rolig. 

Stemplet kan være svært at se med det blotte øje, da sølvringe jo er en lille størrelse, så du kan eventuelt bruge en lup for at forstørre stemplet og se hvilket tal der står i dine sølvringe. Med dette i baghovedet kan du roligt gå på jagt efter din næste sølv ring. Se det store udvalg af sølv ringe lige her.