Elsker du Badehotellet – Så se lige her

Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Badehotellet søger statister fra bl.a. Nordjylland. Så kan du tænke dig, at blive en del af tv-serien Badehotellet, så har du chancen nu.

TV 2 skriver, at Badehotellet søger forskellige statister. Der søges efter både mænd og kvinder fra Nordjylland og Sjælland, som kan være med i optageperioden fra august til november.


Siden første afsnit af TV 2-serien rullede over tv-skærmene 30. december 2013, har serien om gæster og personale på det fiktive Andersens Badehotel syd for Skagen været særdeles populær. Det er indtil videre blevet til syv sæsoner af serien Badehotellet, og hvert afsnit er set af omkring halvanden million seere.

Efter sommerferien begynder optagelserne af seriens ottende sæson, og holdet bag produktionen er på udkig efter statister, som vil være med til at udfolde det drama og de intriger, der udspiller sig, når Hr. Weyse, Grosserer Madsen og alle de andre populære karakterer folder sig ud.

KRAV TIL STATISTER:

  • Du er 18 år eller ældre.
  • Ingen tydelige tatoveringer.
  • Naturligt af udseende (da det skal være tidssvarende, går det desværre ikke med karseklippet eller farvet hår).
  • Der filmes mandag til fredag, så du skal gerne kunne tage fri på en hverdag.

Se mere om at ansøge om at blive statist på dette link: https://tv.tv2.dk/badehotellet/2020-07-21-badehotellet-soeger-statister-til-kommende-saeson