Efterlysning af formodet voldsmand

Politigården i Aalborg. Foto: Nordjyllands Politi.
Print Friendly, PDF & Email

Den 22. december 2019 tidligt om morgenen skete der er en voldsepisode ud for Østerågade 17 i Aalborg. Og politiet ønsker nu offentlighedens hjælp til genkendelse af en person, der kan sættes i forbindelse med volden.

Episoden udspillede sig omkring kl. 06.30. Den forurettede – en mand i 30’erne – blev tildelt to skaller og flere slag foran McDonald’s på Nytorv. Før, at volden blev udført, havde der udspillet sig en kort kontrovers inden på selve burgerrestauranten mellem forurettede og den formodede gerningsmand, der var i selskab med en bekendt.  

Politiet har siden anmeldelsen af sagen via forskellige efterforskningsskridt forsøgt at finde frem til den formodede gerningsmand for at få ham afhørt til sagen, men det har indtil nu ikke været muligt at fastslå hans identitet. Politiet er dog i løbet af efterforskningen kommet i besiddelse af overvågningsbilleder af den formodede gerningsmand. 

Gerningsmand uden og med briller. Hvis man genkender personen eller har andre oplysninger i sagen, så skal man ringe 114. 

”Og derfor efterlyser vi personen, som vi mistænker for at have udført volden,” siger politikommissær Kenneth Rodam.  

Den formodede gerningsmand signaliseres som: 
A: mand, 25-30 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, kort og sort hår, læspende, dansktalende med accent, bar hvid langærmet t-shirt, mørk/grålig dunkjakke, grå jeans samt hvide sko.