Efterårsferien byder på Bæredygtighedsfestival i Slettestrand/Thorupstrand

FOTO: Niclas Jessen
Print Friendly, PDF & Email

I efterårsferien fra den 12.-19. oktober 2019 bliver der sat fokus på bæredygtighed i Thorupstrand, Klim, Slettestrand og Tranum, når der for første gang afholdes Bæredygtighedsfestival i området.

Bæredygtighedsfestivalen er et arrangement for hele familien. Et program med over 80 forskellige aktiviteter, som vil emme af leg, læring og spændende aktiviteter, der alt sammen rimer på bæredygtighed og FN’s 17 Verdensmål.

Du kan blandt andet komme med på svampetur, smage de lækre lokale råvarer, være aktiv i den skønne natur, lære at filetere en skånsomt fanget fisk, komme ud at sejle fra Thorupstrand, opleve Danmarks største vindmøllepark på land og meget mere.

Der bliver rig mulighed for at lære mere om verdensmålene igennem skattejagt, tegnekonkurrence, børnequiz med de seje Badass Biology og tip en 17 ´er, hvor hele familien kan være sammen om at løse de mange opgaver.

Bæredygtighedsfestivalen er en fælles satsning fra det lokale turismeerhverv, som ønsker at udvikle sig til at blive en mere bæredygtige feriedestination.