Dream-bikes.dk vokser ud af lokalerne, flytter og udvider aktiviteten

Foto: Dream-bikes

Selvom det kun er lidt over et år siden, at Dream-bikes.dk rykkede fra den tidligere adresse på Vesterhavsvej i Hune til Skolevej i Pandrup, så er det allerede blevet tid til at rykke teltpælene op igen og flytte i nye og større lokaler.

Fra start Maj 2021 er den nye firmaadresse for det lille Nordjyske firma, Hjulmagervej 21, Pandrup (tidl. Epoka). Her er bedre mulighed for at løse og håndtere den stadig voksende aktivitet inden for salg af El ladcykler, Kabinescooter og El scooter, som sælges og leveres til hele Danmark.

-- annonce ---


En af ejerne Martin Barchow udtaler; ”det er på alle måder et positivt problem vi har løst, og vi er ekstremt glade for, at netop disse lokaler var mulige at leje, da der på adressen på Hjulmagervej 21 i Pandrup, er rig mulighed for at håndterer den positive udvikling der er med projekt Dream-bikes.dk”

Virksomheden beskæftiger i dag 14 ansatte og var da Corona satte ind i marts måned 2020 blot 5 ansatte i virksomheden, så trods udfordringer over hele landet er det lykkes Dream-bikes.dk at stå positivt imod udfordringerne med Corona.

Strategisk samarbejde

Ud over udvidelse af faciliteter lokalt i Nordjylland, så har Dream-bikes.dk endvidere indgået en landsdækkende samarbejdsaftale med AutoMester Danmark, omkring servicering og reparation af Kabinescooter og Elscooter, hvilket sikre lokal service i hele landet.