Dorthe Gade har fået en god start med Aabybro-Zoneterapi

Dorthe Gade startede Aabybro-Zoneterapi den 1. juli 2021

Dorthe Gade har fået en god start med Aabybro-Zoneterapi

Dorthe Gade startede Aabybro-Zoneterapi den 1. juli 2021. Klinikken er beliggende i Thomasmindeparken 20 i Aabybro, men der er også mulighed for at få Dorthe på hjemmebesøg.

-- annonce ---

Dorthe Gade fortæller:

-Jeg er RAB godkendt Zoneterapeut, hvilket b.la. betyder, at klienten kan få tilskud fra Sygesikring Danmark eller andre sygeforsikringer. Derudover er jeg forpligtet til at dygtiggøre mig via godkendte kurser/videreuddannelser. 

-Når jeg møder klienten i min klinik, tager jeg udgangspunkt i det hele menneske. Det vil sige, at første gang jeg møder en ny klient, starter jeg med at spørge ind til, hvad jeg kan hjælpe med og på den måde sikre mig, at jeg kommer godt omkring hele historien hos den enkelte klient. Udover at give Zoneterapi under fødderne, kan jeg også give det i ansigtet. 

– Jeg har i uddannelsen b.la. haft psykologi og taget kurser om kost, vitaminer og mineraler. 

Er der klienter der af forskellige årsager ikke kan møde op i klinikken, tager jeg glædeligt ud og giver behandlingen i hjemmet for et lille ekstra honorar. 

-Jeg blev uddannet Zoneterapeut i juni 2021 og åbnede klinikken måneden efter. Jeg er allerede godt i gang med at modtage klienter og håber at modtage endnu flere i fremtiden, slutter Dorthe Gade og viser klinikken frem.

Aabybro-Zoneterapi