Ditte Hesselborg udstiller på Kunst ved Kysten Påskeudstillingen 2019

Værker af Ditte Hesselborg
Print Friendly, PDF & Email

I påsken er der Kunst ved Kysten I Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand – Stedet ligger helt ned til havet, med strand og klitter lige udenfor døren. En af de 20 kunstnere er Ditte Hesselborg…
.
Af Klaus Hansen

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand danner i Påsken 2019 rammen for Kunst ved Kysten. Du vil kunne opleve 15-20 forskellige kunstnere, som hver med deres værker vil skabe en fantastisk udstilling.

Ditte Hesselborg udstiller til påskeudstillingen 2019.

“Jeg har arbejdet med fotografi i 10 år.
Har altid haft stor Interesse for, at vise det smukke gennem fotoet og holder meget af at komme i naturen og prøver altid at fange de bedste øjeblikke til mine billeder.

Det startede som hobby, men i dag er det blevet min levevej, hvor jeg bruger meget af min tid på fotografering af både dyr, natur og mennesker, lige fra ørne til travhesten i fuld fart.”

Han Herred Havbådes udstillingshus i Slettestrand ligger helt ned til havet med strand og klitter lige uden for døren, dette fantastiske sted danner den smukkeste ramme om kunst udstillingen, som første gang vises d. 18. april – 22. april 2019.

– Udstillingen er i perioden fra d. 18. april til d. 22. april 2019, der vil dagligt være åbent fra kl. 10-17. Ferniseringen er skærtorsdag kl. 10. Vi håber rigtig mange vil komme en tur forbi for at se udstillingen. I forbindelse med udstillingen kan besøgende også besøge Han Herred Havbådes værft, som ligger lige ved siden af, fortæller Tina Willumsen og Lillian P. Hansen og glæder sig til den første Kunst ved Kysten udstilling.

Entre
20,- kr. pr. voksen (fra 12 år)
Billetterne gælder alle dage også til værftet.

Du finder udstillingen her : Kunst ved Kysten Slettestrandvej 162 9690 Fjerritslev