Diane Aarestrup er valgt som ny borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune

Diana Aarestrup 8A)
Formand for beskæftigelsesudvalget Diana Aarestrup (A) Foto: Erik Sahl
Print Friendly, PDF & Email

Diane Aarestrup er blevet valgt som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Jammerbugt Kommune. Det har partiforeningens medlemmer afgjort ved en urafstemning, der sluttede den 5. februar kl. 23:59.

Valgdeltagelsen blev på 64,8 %, og Diane Aarestrup fik 54,9 % af de afgivne stemmer.

Per Halsboe-Larsen, der også stillede op fik 41,4 % af stemmerne og 4,7 % var blanke.

”Hjerteligt til lykke til Diane! I partiforeningen glæder vi os til at samarbejde med vores nye borgmesterkandidat om at få et nyt politisk flertal i Jammerbugt efter kommunalvalget i 2021.

Tak til Per Halsboe-Larsen for at stille sig til rådighed som kandidat. I valgkampen har begge kandidater tilkendegivet at ville samarbejde om den fælles socialdemokratiske sag uafhængigt af hvem der løb af med sejren. Vi har brug for alle gode kræfter.

Samtidig vil jeg gerne sige tak til alle de medlemmer, der har valgt at afgive deres stemmer. Det er første gang siden 2005, at vi har haft en urafstemning om borgmesterkandidatposten. Denne gang har den været elektronisk, og det har helt sikkert været med til at sikre den høje stemmeprocent”, udtaler partiforeningens formand Mary-Ann Sørensen.

Diane Aarestrup har været medlem af Kommunalbestyrelsen siden 2014, og er i den nuværende kommunalbestyrelse næstformand i Social- og Sundhedsudvalget og medlem af Økonomiudvalget.